Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Flamboyant sejret og solgt

QC Flamboyant, der for blot en uge siden vandt det præstigefyldte Nürnberger Burgpokal 2017 med tyske Isabel Werth i sadlen, er allerede solgt videre til den tyske junior rytter Valentina Pistner, som fremover vil ride den yderst talentfulde hest

 

Nurnberger Burgpokal vinder 2017

Lørdag den 16. december blev finalen afgjort i Nürnberger Burgpokal 2017, i Frankfurt, der en den mest præstigefyldte og traditionsrige turnering for 7-9-årige dressurheste i Tyskland.

 

I år blev det Isabell Werth og den belgiskejede oldenborgervallak QC Flamboyant (e. Fidertanz/De Niro (opdr. Werner Meyer), som vandt finalen i Prix de St. Georges Special med 77.780 procent. Forud herfor havde werth og den 9-årige Flamboyant allerede vundet opvarmningsrunden om fredagen og havde dermed kurs mod en topplacering i finalen, hvor det lige netop blev til en sejr under kyndige Isabell Werth. Nu har Flamboyant imidlertid allerede skiftet hænder.

 

 

Solgt til tysk Junior rytter

Valentina Pistner prøvede QC Flamboyant før finalestævnet og vallakken blev øjeblikkeligt solgt forlyder det. "Hvis toget passerer forbi, på man hoppe ombord" udtalte ejer Patrick d'Eer efterfølgende til Eurodressage "Det er ikke let at sælge en hest med så megen kvalitet med Isabell i sadlen og jeg ønskede ikke at tage nogle chancer og vente til Grand prix. En fugl i hånden er bedre end to der sidder i busken".

 

Flamboyant i rampelyset

Nurnberger Burgpokal vinderen QC Flamboyant er efter sidste weekends sejr, nemlig allerede solgt videre. Den nye ejer er den 9-årige oldenburg vallak, er den tyske junior rytter Valentina Pister, ifølge Eurodressage, og handlen kom sågar i hus umiddelbart før finaleridtet sidste weekend.

 

Under Maria Pundsack kom QC Flamboyant allerede i rampelyset i 2013, da han som 5-årig vandt det tyske bundeschampionat og efterfølgende repræsenterede Tyskland ved UVM i Verden i 2015.

 

Her sikrede de sig en samlet 14. plads i finalen. Ved bundeschampionatet i 2014, fik de en fjerde plads. I december 2014 blev Flamboyant flyttet til Isabel Werth's stald, hvor hun selv red ham i Nurnberger Burgpokal kvalifikationsstævnet i Perl-Borg. De blev 4. i opvarmningsrunden, men elimineret i finalen, hvorefter Isabell Werth's standmand Niklaas Feilzer overtog ridningen af hesten og red ham på M og S-niveau det meste af 2017. Herefter satte isabell Werth sig igen på Flamboyant i Donaueschingen, hvor han vandt med over 80% to uger før finalen.

 

 

Billede

 

 

Isabell Werth på QC Flamboyant OLD.


Tilføjet d. 21-12-2017 kl. 20:05 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)





Seneste relaterede nyheder
25-01-20 Werth vinder World Cup Kür med 90%
25-01-20 Werth og Weihegold vandt World Cup-Grand Prix
19-01-20 Werth overtager ridningen af Den Haag
20-01-20 Isabel Werth starter 2020 i top
08-12-19 Werth kvalificerer Emilio til World Cup finalen
18-11-19 Werth red Emilio til sejr
18-11-19 Trakehner slår Werth og Weihegold
01-07-19 Werth og Bella Rose vinder GP Speciale
12-06-19 Werth og Quantaz sikrer sig GP dobbeltsejr
08-05-19 Werth: Don Johnson pensioneres


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider