Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Rockstjernen løb med sejren!

Anne Kasprzak og Rock Star sejrede til middag i den første dressurkonkurrence i Boxen i Herning ved World Cup kvalifikationen, og Anna scorede samtidig hattrick med sin tredje sejr i Herning uf af tre mulige og så på blot to dage. Flere lovende danske ekvipager gjorde god figur i klassen

 

Dressuren tog ved middagstid i dag fredag indtog i Boxen i Herning, med de store publikum stands, og Anna Kasparzak var igen med i front, for tredje gang i Intermediere II. Denne gang med den 9-årige hest Rock Star 13 (e. Rockwell / Weinberg).

 

Anna Kasprzack og Rock Star indtog nærmest Boxen i Herning, som var de rockstjerne, og satte stemningen i hallen, som om de på forhånd havde besluttet at give publikum valuta for pengene med en strategi om at: We will Rock you!

 

Det gjorde de så! Det var tydeligt at Rock Star vokser med opgaven, og har udviklet sig særdeles positivt de seneste måneder. Rocky, som han kaldes, havde sin debut i Intermediaire i oktober sidste år, hvor han vandt klassen med over 77%. I april 2017 debuterede han i international Grand Prix med en 5. plads i Grand Prix Special ved Zeeland Outdoor International i Holland.

 

Det blev til et særdeles flot program, hvor helhedsindtrykket dog blev påvirket af fejl i chamgementerne, men hvor bl.a. travprogrammet og en dejlig afslappet og jordvindende skridt trak den anden vej. Det blev til en samlet score på 71,842 %, hvor alle dommere på nær den norske dommer ved E, havde ekvipagen som vindere.

 

Anna Kasprzak opnåede hermed endnu en sejr og scorede hattrick med sin tre ud af tre mulige sejre indtil videre ved World Cup stævnet i Herning, som blot blev skudt i gang i går torsdag. Er hun helt ustoppelig - hvad skal det dog ikke blive til!

 

Tysk indslag på andenpladsen

Der var eller spænding til sidste øjeblik og mange blandt publikum der troede det ville glippe med en dansk sejr i klassen, da den tyske rytter Janina Siemers på valakken Scaramouche (San Remo / Wolkentanz) forud for Kasprzaks ridt havde lagt sig i spidsen af konkurrencen med et ridt til 70,605, men det var som bekendt rockstjernerne der løb med sejren.

 

Lovende danske præstationer

Der blev ellers vist flere gode takter fra flere af de øvrige danske ryttere.

Betina Jæger fra Helgstrand Dressage indtog tredjepladsen i klassen på Skovlunds Gamin (e. Gagarin / Saint Cloud) og opnåede 69.579 med et flydende og harmonisk program.

 

Carina Cassøe Krüth debutterede i dag internationalt i store tur på May-Day Graftebjerg e. Dream Of Heidelberg), der er en 14-årig DV hoppe, der har været redet af Kasper Olsen, der var gift med Carinas nyligt afdøde mor.

 

Michael Søgaard belv fremte placerede med Gallardo V. De har gjort det rigtig godt på det seneste, og det gjorde de også i dag, hvor de opnåede 68,421 %.

 

Daniel Bachmann Andersen havde Blue Hors Zepter (e. Blue Hors Zack / Wolkentanz) til start og blev første uplacerede rytter, med et resultat på 68,184 %. Det blev et lidt satset program, der blev til nogle store og dyre fejl, men der var alligevel meget positivt at skrive hjem om. Ekvipagen demonstrerede megen kvalitet i ridtet, der afslørede at der er stort potentiale i denne hest, der endnu er ung.

 

Se de samlede resultater for klassen her

 

Billede

 

Anne Kasprzak og Rock Star sejrede i den første dressurkonkurrence i Boxen i Herning ved World Cup kvalifikationsstævnet i Intermediare II ( Arkivfoto: Anna Kasprzak)

 


Tilføjet d. 20-10-2017 kl. 16:46 og sidst rettet den 20-10-2017 kl. 17:05 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
21-01-19 Kasprzak og Rock Star vinder GPS
13-11-17 Kasprzak ubesejret - 10. gang i streg!
22-10-17 Dufour slår verdensetteren igen!
22-10-17 Victoria gjorde det igen!
22-10-17 Victoria vandt U25 World Cup Grand Prix
21-10-17 Verdensklasse Dufour's hjemmebane sejr over Werth
21-10-17 Fire på stribe til Kasprzak!
21-10-17 Springningen højdepunkter fredag i Herning
20-10-17 Højdepunkterne fra torsdagens springning
20-10-17 Kasprzak tager anden sejr med Quarton


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider