Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Helgstrand køber andel af Botticelli

Atterupgaard har solgt halvpart i hingsten Botticelli, til Helgstrand Dressage, og han flytter hermed lokation til Helgstrand Dressage's faciliteter i Voddskov. Severo Lopez overtager den videre uddannelse af den 5-årige hingst Atterupgaards Botticelli, der vandt trøstefinalen ved UVM i Ermelo og blev 2'er i Unghestechamiponatet i Herning i år 2017

 

Nyt Atterupgaard og Helgstrand samarbejde

Atterupgaard Stutteri ved Jystrup på Sjælland har indgået et nyt samarbejde med Helgstrand Dressage, idet sidstnævnte har købt andel i hingsten, der blev 2'er i Dansk Varmblods Blue Hors Unghestechampionat i Herning i år, og hvor testrytter Doprethee Schneider bl.a. bedømte hingsten med et 9-tal i ridelighed og 9,5 i kapacitet.

 

Senere ved de netop afholdte verdensmesterskaber for ungheste (UVM) i Ermelo i Holland, blev Botticelli nr. 29 i den indladende runde for 5-års heste med 7,52 point, vandt trøstefinalen med 9,1 ( se her) og kvalificerede sig hermed til finalen, hvor han endte på en sidste og 15. plads med 7,4 point med Selina Solberg Vittinghus i sadlen (se her).

 

Præstations- og avlsmæssig interessant

Atterupgaards Botticelli er både præstationsmæssigt og avlsmæssigt i den tunge kaliber. Hingsten er efter Benetton Dream ud af hoppen Atterupgaards Dicte (e Caprimond / Donnerhall), hvis afstemning tillige er særdeles interessant i præstationsmæssige sammenhænge, idet Dicte er helsøster til Cathrine Dufour's OL hest og nylige dobbelte individuelle EM bronzemedaljevinder fra Göteborg Atterupgaards Cassidy (se her og her).

 

Atterupgaards Botticelli er foreløbigt kåret i Oldenburger Verband og Svensk Varmblod.

 

Helstrand skriver på sin hjemmeside følgende om det nyindgåede samarbejde: "

"Vi er utrolig glade for igen at kunne samarbejde med nogle af de bedste avlere i verden. Stutteri Atterupgaard står bag mange topheste, og vi har enormt store forventninger til Atterupsgaards Botticelli, der senest har deltaget ved Unghesteverdensmesterskabet i Ermelo, hvor han viste sine storslåede bevægelser og sit fantastiske udtryk", fortæller Andreas Helgstrand.

 

Fra Selina til Severo

Botticelli er uddannet af Stutteri Atterupgaards fasttilknyttede rytter, Selina Solberg Vittinghus, men flytter til Jyllands, og vil således fremadrettet være at finde i stalden hos Helgstrand Dressage i Vodskov, hvor han skal rides af den populære og dygtige spanske rytter, Severo López, der til daglig arbejder for Helgstrand Dressage.

 

Helgstrand roser Selinas arbejde med hingsten:

"Atterupgaards egen rytter, Selina, har gjort et fantastisk arbejde, og nu er planen, at Botticelli skal videreuddannes af Severo med henblik på start til Dansk Sports- og Avlschampionat", fortæller Andreas Helgstrand på sin hjemmeside.


Se video af Atterupgaards Boticelli her

 

Billede

 

Atterupgaards Botticelli med Dorethee Schneider i sadlen som testrytter ved Herning Hingsteshow i år 2017 (Arkivfoto: JP-photo.dk)

 


Tilføjet d. 07-09-2017 kl. 13:52 af i kategorien Ridesport.





Seneste relaterede nyheder
18-09-20 Aktionshøjdepunkt 2019 solgt til Helgstrand
29-08-20 D'avie solgt til Tyskland
27-08-20 Fynch Hatton Oldenburger Landeschampion
29-05-20 Helstrand differentierer heste-segmenter
25-05-20 Fiontini skal have tvillinger
05-05-20 Helgstrand ansætter Emile Faurie
03-05-20 Ny CFO til Helgstrand
28-04-20 Severo går nye veje
26-04-20 Fem Helgstrand heste videre i KWPN
04-04-20 Procenter gives trods aflysning


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider