Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Fiontini skal have tvillinger

Superhoppen Fiontini skal være mor til tvillinger. To rugehopper med embryoner skyllet på Fiontini er netop scannet drægtige med hjerteslag, og det er selveste Verdensmesteren Jovian, der er fader til de to tvillinger

 

Nye verdensstjerner på vej

Mens hele verden er ved at åbne op og genvinde sin styrke og aktivitet efter corona-pandemien har staldene rundt omkring udnyttet den stille periode til at skabe nye verdensstjerner.

 

Helgstrand Dressage kan netop annoncere en nyhed, der tenderer lige så sensationel, som da de to ET-søstre Fiontina og Fiontini tilbage i 2015 vandt sølv og guld ved Verdensmesterskaberne for unge heste i Verden. For to rugehopper med embryoner skyllet på Fiontini er netop scannet drægtige med hjerteslag - og det er selveste Verdensmesteren Jovian, der er fader til de to tvillinger.

"Fiontini har jo bare det, der skal til. Det hersker der næppe nogen tvivl om, når man ser på hendes mange resultater. Hun er en af de heste, der bare vil frem - hun gør alt for at please sin rytter og har kapaciteten til topsporten. Og netop de gener vil vi gerne videregive, og så er det jo bare fedt, når det lykkes at skabe to drægtigheder med Jovian som fader," fortæller Andreas Helgstrand stolt og tilføjer; "og så er det jo bare lidt mere spændende, da det er Fiontini, der skal have tvillinger, nu hun selv er resultatet en succesful embryo transfer-historie."


Uovervindeligt søskendepar
Søskendeparret Fiontini og Fiontina (Fassbinder/Romanov) var uovervindelige i 5-års finalen i Verden, og Fiontini forsatte sejrsgangen, da hun bl.a. vandt Verdensmesterskaberne for unge heste i Ermelo tre år i træk - en bedrift, som kun er sket én gang tidligere. Nu har Andreas selv overtaget tøjlerne på den driftige hoppe, der danser gennem de svære øvelser i Grand Prix'en og er godt på vej til at indtage den store scene, kun 10 år gammel. Fiontina pådrog sig desværre en skade kort tid efter at have vundet DRF's 5-års championat i 2015 og nyder nu livet i fulde drag som betydningsfuld avlshoppe. Både Fiontini og Fiontina er avlet af Hanne Lund og Henrik Hansen.

 

 

Jovian er far
Fader til tvillingeparret er selveste Jovian efter Apache/Tango, der tog Verdensmestertitlen som 5-års i 2019 med 4 10-taller for hhv. trav, galop, ridelighed og kapacitet, og som også har talrige sejre i championater og sportstests, som vidner om hans uovertrufne kvaliteter og kapacitet som konkurrencehest og beskeler.

 

Billede

 

Superhoppen Fiontini skal være mor til tvillinger. To rugehopper med embryoner skyllet på Fiontini er netop scannet drægtige med hjerteslag, og det er selveste Verdensmesteren Jovian, der er fader til de to tvillinger (Foto: JP-Photo.dk)


Tilføjet d. 25-05-2020 kl. 10:42 af i kategorien Avl.

Seneste relaterede nyheder
18-09-20 Aktionshøjdepunkt 2019 solgt til Helgstrand
29-08-20 D'avie solgt til Tyskland
27-08-20 Fynch Hatton Oldenburger Landeschampion
29-05-20 Helstrand differentierer heste-segmenter
05-05-20 Helgstrand ansætter Emile Faurie
03-05-20 Ny CFO til Helgstrand
28-04-20 Severo går nye veje
26-04-20 Fem Helgstrand heste videre i KWPN
04-04-20 Procenter gives trods aflysning
29-03-20 Helgstrand tilbyder gratis salgsmateriale på føl


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider