Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Ny CFO til Helgstrand

Helgstrand Dressage har styket organisationen og ledelsen i selskabet yderligere, og har ansat Morten Brdsted Nielsen som ny CFO, der er en erfaren international erhvervsmand. Morten skal udbygge Helgstrands mrkedsposition, og sikre selskabets fortsatte vækst

 

Helgstrand styrker ledelsen

Corona har kastet skygger over dansk erhvervsliv, men hos Helgstrand Dressage udnyttes tiden til at styrke organisationen yderligere ved at ansætte Morten Bradsted Nielsen som ny CFO. Med et imponerende CV, der tæller flere toplederstillinger i internationalt anerkendte virksomheder, skal Morten bidrage til at udbygge Helgstrands markedsposition samt katalysere virksomhedens fortsatte positive vækst.


Professionel ledelse
Helgstrand Dressage er endnu en ung virksomhed, men hører til blandt verdens førende inden for hestebranchen. En efter en tilfører Helgstrand de største profiler til organisationen, der allerede tæller flere prominente navne, som eksempelvis Dr. Ulf Möller fra Hof Kasselmann og Esben Møller fra Blue Hors. Og nu kan virksomheden bryste sig med at have ansat en CFO med stor og international erfaring med de opgaver, som Helgstrand Dressage står overfor i den næste fase af virksomhedens udvikling.

"Vi vil kun have de allerbedste, for på den måde kan vi blive de allerbedste. Da Waterland Private Equity købte sig ind i Helgstrand, steg ambitionerne for alvor om at blive verdens førende ridesportsvirksomhed, men det kræver dygtige folk at eksekvere den strategi, vi har lagt for dagen. Derfor glæder det mig at kunne byde Morten velkommen, der qua sine mangeårige erfaring som økonomidirektør i internationalt succesfulde foretagender kan bidrage med sine analytiske og finansielle kompetencer til at hjælpe Helgstrand til at realisere virksomhedens ambitiøse vision", fortæller Andreas Helgstrand.

 


Kommer fra flere topstillinger
Morten Bradsted Nielsens erfaring indbefatter toplederstillinger i forskellige brancher, som spænder fra reklamebranchen over mejerivirksomhed til SaaS virksomhed. Et bredt spektre, hvor fællesnævneren har været Mortens nøgleposition som værende ledelsens strategiske samarbejdspartner, der giver den nødvendige analytiske indsigt samt prioritering af de forretningsmæssige vækstmuligheder set ud fra et værdiskabende og bæredygtigt perspektiv.

"Jeg må ærligt indrømme, at hestebranchen er for mig et ukendt land, men jeg glæder mig utrolig meget til at betræde det i følgeskab af det dybt passionerede team, der er drivkraften bag Helgstrand. Jeg er virkelig imponeret over, hvad virksomheden har opnået hidtil, og jeg glæder mig til at dykke ned i Helgstrands forretningsmodel og til at bidrage med mine kompetencer til at indfri virksomhedens ambitiøse vækstmål", fortæller Morten Bradsted Nielsen.

Morten Bradsted Nielsen er tiltrådt stillingen som CFO hos Helgstrand Dressage pr. 1. maj 2020.

 

Billede

 

Helgstrand Dressage har styket organisationen og ledelsen i selskabet yderligere, og har ansat Morten Brdsted Nielsen som ny CFO, der er en erfaren international erhvervsmand. Morten skal udbygge Helgstrands mrkedsposition yderligere og sikre, selskabets fortsatte vækst


Tilføjet d. 03-05-2020 kl. 21:03 og sidst rettet den 03-05-2020 kl. 21:05 af i kategorien Nyheder generelt.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)





Seneste relaterede nyheder
18-09-20 Aktionshøjdepunkt 2019 solgt til Helgstrand
29-08-20 D'avie solgt til Tyskland
27-08-20 Fynch Hatton Oldenburger Landeschampion
29-05-20 Helstrand differentierer heste-segmenter
25-05-20 Fiontini skal have tvillinger
05-05-20 Helgstrand ansætter Emile Faurie
28-04-20 Severo går nye veje
26-04-20 Fem Helgstrand heste videre i KWPN
04-04-20 Procenter gives trods aflysning
29-03-20 Helgstrand tilbyder gratis salgsmateriale på føl


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider