Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Helgstrand ansætter Emile Faurie

Helgstrand Dressage har ansat den dygtige engelske toprytter og anerkendte træner Emile Faurie, der fremadrettet skal indgå i Helgstrands team af dygtige ryttere, og samtidig skal styrke servicen rettet mod virksomhedens britiske kunder

 

Nogle går andre kommer til

Der sker udskiftninger for tiden hos Helgstrand Dressage. Netop drager Severo Juardo Lopez videre på nye eventyr, mens Helgstrand straks har en ny profil på banen og har ansat den erfarne brite Emilie Faurie.

 

Emilie Faurie
Selvom medierne tidligere på året allerede kunne løfte sløret for Helgstrands nyansættelse, er det nu tid til at komme lidt bagom Helgstrands nye stærke profil, nemlig den engelske toprytter og yderst anerkendte træner, Emile Faurie.

"Gennem årene har vi set en større og større efterspørgsel fra det engelske marked, og det har nu ført til, at vi har indledt et samarbejde med en af Englands absolut største dressurryttere. Det er et privilegie at kunne byde Emile velkommen til vores team", fortæller Andreas Helgstrand, der glæder sig over at kunne yde den ekstra service for de engelske kunder.

 

 

En særdeles anerkendt kapacitet
Emile har repræsenteret England ved Verdens- og Europmesterskaberne samt ved OL. Han har en baggrund ved den verdenskendte P.S.I-auktion, som for alvor kickstartede hans karriere, og i 1993 slog han sit navn fast i international sammenhæng på hesten Virtu, da han vandt individuel bronze og holdsølv ved Europamesterskaberne i Hippica. Siden da har han tilføjet den ene medalje efter den - bedrifter, der vidner om hans uovertrufne evner som dressurrytter. Efter 2 år ved Hoff Kasselmann, hvor Emile bl.a. deltog ved Verdensmesterskabet i Tryon på Dono Di Maggie og Europamesterskaberne i Göteborg på Lollipop, der nu rides af Marianne Helgstrand, har Emile valgt at blive en del af team Helgstrand.

"Der hersker næppe nogen tvivl om, at Emile er en stærk kompetence. Han har hjulpet ryttere til talrige sejre, dømt konkurrencer på højt plan, og har qua sine præstationer et stort netværk, som Helgstrand nu kan drage fordel af. Derfor glæder det os, at Emile har nogle af vores heste i træning og tilbyder dem til det engelske marked", fortæller Andreas.


At hjælpe andre til succes
"Jeg har opnået de mål, jeg har sat mig i forhold til konkurrencer og mesterskaber. For mig betyder det meget at kunne hjælpe andre talenter på vej til den succes, jeg selv har opnået, hvorfor undervisningen nu spiller en afgørende rolle i mit liv. Andreas' talent for at spotte og købe de bedste heste er virkelig noget, som vi kan drage fordel af i England, og det kan tilføje den kvalitet, som vi efterspørger. Jeg oplever en større og større efterspørgsel, og derfor glæder jeg mig over samarbejdet. Jeg besluttede mig for at blive en del af teamet pga. Andreas' integritet som person og hans ønske om altid at finde det perfekte match mellem hest og rytter," fortæller Emile Faurie, der stadig holder sine ridemæssige kompetencer ved lige i den daglige træning af hestene.


Rykker ikke til Danmark
Emile Faurie er bosat på Heath Farm i Oxfordshire, som kun ligger en times kørsel fra London. Herfra tilbydes foreløbigt fire heste til det engelske marked, men inden længe forventes det, at antallet udvides.

 

Billede

 

Helgstrand Dressage har ansat den dygtige engelske toprytter og anerkendte træner Emile Faurie, der fremadrettet skal indgå i Helgstrands team af dygtige ryttere, og samtidig skal styrke servicen rettet mod virksomhedens britiske kunder. Her ses briten på hesten Lollipop.


Tilføjet d. 05-05-2020 kl. 13:27 af i kategorien Nyheder generelt.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
18-09-20 Aktionshøjdepunkt 2019 solgt til Helgstrand
29-08-20 D'avie solgt til Tyskland
27-08-20 Fynch Hatton Oldenburger Landeschampion
29-05-20 Helstrand differentierer heste-segmenter
25-05-20 Fiontini skal have tvillinger
03-05-20 Ny CFO til Helgstrand
28-04-20 Severo går nye veje
26-04-20 Fem Helgstrand heste videre i KWPN
04-04-20 Procenter gives trods aflysning
29-03-20 Helgstrand tilbyder gratis salgsmateriale på føl


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider