Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Helstrand differentierer heste-segmenter

Helgstrand iværksætter nu en differentiering af deres hestesegnemter, og stiler nu efter et nyt segment, der omfatter heste i billigere prissegmenter, end de topheste der formidles til mange millioner til topryttere. og som udgør salgsstaldens primære målgruppe. Hermed kan andre også være med

 

Ikke kun til verdens bedste.
Helgstrand Dressage har gennem årene sat sig solidt på unghestemarkedet og har i dag nogle af verdens allerbedste dressurheste, som de talrige UVM-medaljer vidner om.

 

Ny segment-satsning

Med ønsket om også fremadrettet at kunne tilgodese den store efterspørgsel på dressurheste af allerhøjeste kvalitet har Helgstrand ansat bl.a. Dr. Ulf Möller og Esben Møller. Deres fornemste opgave er at spotte fremtidens stjerner, hvilket har fyldt staldene på Ny Ravnstrup med føl og ungheste af absolut topafstamning.

 

 

Løbende besigtigelser

Besigtigelser af føl og ungheste sker løbende, og indimellem er der heste, der ikke til fulde rammer vores primære målgruppe af kunder, men som har kapaciteten til at blive rigtige gode konkurrenceheste. Så her har du mulighed for at erhverve dig en dressurhest med en afstamning, der forener nogle af Europas stærkeste blodlinjer.

 

Læs mere her

 

Billede

 

Helgstrand iværksætter nu en differentiering af deres hestesegnemter, og stiler nu efter et nyt segment, der omfatter heste i billigere prissegmenter, end de topheste der formidles til mange millioner til topryttere. og som udgør salgsstaldens primære målgruppe. Hermed kan andre også være med. Legend efter H-Ekwador/Voice (Helgstrand Dressage)


Tilføjet d. 29-05-2020 kl. 15:26 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
18-09-20 Aktionshøjdepunkt 2019 solgt til Helgstrand
29-08-20 D'avie solgt til Tyskland
27-08-20 Fynch Hatton Oldenburger Landeschampion
25-05-20 Fiontini skal have tvillinger
05-05-20 Helgstrand ansætter Emile Faurie
03-05-20 Ny CFO til Helgstrand
28-04-20 Severo går nye veje
26-04-20 Fem Helgstrand heste videre i KWPN
04-04-20 Procenter gives trods aflysning
29-03-20 Helgstrand tilbyder gratis salgsmateriale på føl


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider