Logo used for printing

HN afstemning
Har du hest der går alene uden at have kontakt til artsfæller?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Isabell Werth trækker sig i protest

Isabell Werth har trukket sig fra CDI stævnet i Frankfurt i denne weekend i protest over, hvad hun mener er uacceptable trænings- og konkurrenceforhold, grundet dårlig stævne planlægning

 

Werth trækker sig

Isabell Werth havde tilmeldt sig stævnet med Don Johnson ( e. Don Frederico / Warkant), som hun har haft så stor succes på banerne med i den seneste tid. Hun har imidlertid valgt at trække sig fra stævnet, idet hun mener at træningsforholdende er helt uaceptable grundet dårlig planlægning og det faktum at stævnet falder sammen med det traditionsrige Hessian dag.

 

Hessian Day

Hessian dag, er en slags traditionsrig fejring i den tyske delstat, med boder og kulturelle elementer, der hvert år udspiller sig og tiltrækker i 1.000 vis af turister, og er ligesom de traditionelle tyske julemarkeder. Det er en begivenhed der efterhånden er vokset i omfang og længde, og indbefatter en hel uges festløjer og menneskemylder, der strækker sig over begge weekender på hver side af begivenheden.

 

Dårlig planlægning

Arrangørene af CDI stævnet har valgt at afvikle Grand Prix klassen dagen efter Hessian day's afslutning, som erfaringsmæssigt først slutter ved midnatstid. Det betyder formentlig at hestene først vil få ro efter kl. et om natten, og vil skulle vækkes igen ved 3-tiden om morgenen for at få morgenmad. Herefter skulle opvarmningen starte ved 4-tiden, så hestene kunne vende sig til konkurrencescenen og omgivelserne inden klassen skulle starte kl. 07:00.

 

Isabell, har valgt at trække sig, fordi hun mener at disse forberedelsesvilkår er helt uacceptable for både rytter og hest, og det mener hun ikke, at hun kan stå model til.

 

Kilde: Sct. Georg m.m

 

Billede

 

Isabell Werth og Don Johnson (Forsidefoto: arkiv foto)


Tilføjet d. 18-12-2016 kl. 13:51 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
24-02-17 Ny verdensrekord i dressur
22-02-17 Isabell Werth’s 4. sejr i træk
03-01-17 Verdens 1'er Werth er helt suveræn!
20-11-16 Isabell Werth suveræn vinder
28-10-16 Isabell Werth vinder World Cup i Lyon
10-08-15 Isabell Werth’s Warum Nicht er død
20-01-12 Adelinde og Parzival i topform
29-12-11 International fokus på ridehjelmen
20-12-11 Desperado vandt Nurnberger Burgpokal 2011 Finalen
19-12-11 Come Back II søn i toppen


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider