Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

På pension med dobbeltsejr

Isabell Werths Don Johnson pensioneres på toppen med et flot punktum på karrieren. Men to førstepladser i henholdsvis Grand Prix og grand Prix Kûr sikrede de sig sejren i Frankfurt CDI'en i hans sidste internationale dressurkonkurrence med knapt 76 % og 82 %

 

Imponerende afsked - stopper på toppen

Isabell Werth red den 17-årige Don Johnson ved hans sidste stævne inden han pensioneres, i Frankfurt CDI'en lige inden jul, og parret kunne indkassere sejren i begge klasser.

"Jeg føler en stor fred indeni. Det føles helt rigtigt at pensionere 'Johnny' mens han fortsat nyder at vise sig frem på banerne og mens han stadig er så sund sm tilfældet er".

 

Lang vej til atlet

Werth husker tilbage på dengang de først dannede par og hun blev spurgt om hvad hun ville med ham, men da Werth så ham bevæge sig havde hun besluttet sig. Det blev imidlertid lidt af et projekt at omstille Don Johnson til en atlet. Men efterhånden blev Don Johnson til noget af en vandbærer. Han bragte sin rytter til de højeste niveauer af den internationale dressursport, før det blev Bella Roses og Wiehegolds tur.

 

 

Don Johnson fik sin debut lokalt på L-niveau i 2008 og rykkede videre til lille tour i 2009. Deres internationale debut var lille turen ved CDI'en i Lingen i 2010. I september 2010 han sin første nationale Grand Prix klasse, og to måneder senere debuterede han i CDI Grand Prix ved indendørsstævnet i München.

 

Holdspiller

Don Johnson høstede konstant høje karakterer med han var ikke hesten der vandt individuelle medaljer. Don Johnson bidrog dog til Tysklands sølvmedalje ved EM I 2013 I Herning, selvom de individuelt ikke kvalificerede sig til küren. Desuden bidrog de til tysk bronze i 2015 i Aachen, var de blev nummer fire individuelt. Ekvipagen blev endvidere placeret som nummer fem individuelt ved World Cup finalen i Götheborg, Sverige i 2013.

 

Spagsmager

John Jonson er kendt for hans legesyge temperament og selv frem til de sidste stævner kunne man betragte ham bukke afsted på opvarmningsbanen, men aldrig med intention om at rykke rytteren ud ad sadlen.

 

"Han bukker af og til. Han elsker at ryste på hovedet, men det er ikke ondsindet. Han prøver aldrig på at smide rytteren af, han er blot meget livlig og drilsk" Udtaler Werth om sin nu pensionerede hest og fortsætter: "han har et helt specielt sted i mit hjerte og han vil for altid være hos mig. Vi vil blive ved med at ride ham, og udvide hals fold-tid. Hestene viser os hvad de vil og hvornår de vil det".

 

Ved deres sidste officielle konkurrence opnåede Werth og Jphn Johnson 75,870 % i Grand Prix'en og såmænd også 82,845 %. Sådan - skal en overbevisende afsked være!

 

Billede

 

Isabell Werths Don Johnson pensioneres på toppen med et flot punktum på karrieren. Men to førstepladser i henholdsvis Grand Prix og grand Prix Kûr sikrede de sig sejren i Frankfurt CDI'en i hans sidste internationale dressurkonkurrence med knapt 76 % og 82 %


Tilføjet d. 25-12-2019 kl. 19:19 af i kategorien OL - Dressur.
Tags: Don Johnson.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)





Seneste relaterede nyheder
07-07-19 Don Johnson kan stadig danse
07-05-19 GP-sejr nr 51 til Werth og Don Johnson
08-05-19 Werth: Don Johnson pensioneres
07-05-18 Schneider sejrer spektakulært over Werth
21-09-17 Urørlig Werth hjemtager endnu to rekorder!
03-07-17 Werth med Swarovski og 15. sejre i træk!
18-12-16 Isabell Werth trækker sig i protest


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider