Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Don Johnson kan stadig danse

Selvom Isabell Werth har varslet at Don Johnson skal pensioneres, har hun lovet ham et par gode afsluttende stævner. Et af disse blev i den forgangne weekend, hvor parret deltog i den firstjernede CDI kür i Fritzens og dansede sig til sejren med ikke mindre end knapt 82 %

 

Still going strong

Isabell Werth er så absolut en flittig verdensmester. Først vinder hun Grand Prix Speciale på Bella Rose (se her) og så tager hun derefter lige kür sejren på den aldrende Don Johnson. Don Johnson (E. Don Johnson / Warkant), der til trods for både ekstremt høje varmegrader på banen, hvor termometeret bevægede sig op på hele 38 grader celsius, og sine egne 18 år, ubesværet dansede om kap med solen, og sikrede sin rytter endnu en flot sejr med ikke mindre end 81,78 % i deres fjerde sejr af fire starter i den pågældende weekend, hvor ekvipagen var et af de absolutte højdepunkter, foruden Werth's ridt på Bella Rose ved samme stævne (se her).

 

Mange tilskuere til trods for høje varmegrader

Det var den 25. afvikling af Manfred og Hilde Swarovski Memorial Show og selv om dagtemperaturerne sneg sig op på de 38 grader var der mere end 3.000 tilskuere til showet, men rigtig mange celebre personer i VIP-loungen.

 

 

'Jeg takker 'Johnny' for at takle varmen så flot og derfor gennemførte jeg kun en kort opvarmning" udtalte Isabell Werth efterfølgende.

 

Lisa Müller på den 12-årige KWPN hoppe C'Est La Vie (E. Johnson / Rehberg) blev to'er med 76,995 % og Werths egen elev Lisa Müller blev nummer tre på hendes 16-årige vallak Dave (e. Denaro /Rehberg) med 76,425 %.

 

Billede

 

Selvom Isabell Werth har varslet at Don Johnson skal pensioneres, har hun lovet ham et par gode afsluttende stævner. Et af disse blev i den forgangne weekend, hvor parret deltog i den firstjernede CDI kür i Fritzens og dansede sig til sejren med ikke mindre end knapt 82 % (Arkivfoto: JP-Photo.dk)


Tilføjet d. 07-07-2019 kl. 13:26 af i kategorien Ridesport.
Tags: Don Johnson.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
07-05-19 GP-sejr nr 51 til Werth og Don Johnson
08-05-19 Werth: Don Johnson pensioneres
07-05-18 Schneider sejrer spektakulært over Werth
21-09-17 Urørlig Werth hjemtager endnu to rekorder!
03-07-17 Werth med Swarovski og 15. sejre i træk!
18-12-16 Isabell Werth trækker sig i protest


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider