Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Forskning om hestens øje til alle

Vil du vide hvad der rør sig indenfor forskning om hestens øjne, så er din timing rigtig god. Wiley, der er udgiver af en række forskningsmagasiner har netop offentliggjort 22 videnskabelige artikler i en samling, som nu er frit tilgængelig for interesserede læsere og specialister.

 

Seneste nyt om forskning i hestens øje

Væsentlige gennembrud i forskningen om hestens øje, offentliggøres nu frit tilgængeligt på nettet for alle der har en professionel eller særlig interesse for emnet. Forskningsartiklerne indgår i en samling, de er alle gennemført indenfor de senere år og tilbydes gratis til interesserede.

 

Gratis adgang i et år

Samlingen af forskningsartikler er tidligere publiceret i tidsskrifterne Veterinary Ophtalmology, Equine Veterinary Journal og Equine Veterinary Education, og foreligger på engelsk. Artiklerne er samlet under en fælles overskrift Clinical Equine Ophthalmology: The Current State of the Art'. Artiklerne vil være frit tilgængelige på nettet i perioden fra april 2015 til april 2016.

 

Seneste nyt om forskning i hestens øje

Artiklerne dækker de væsentlige fremskridt i forskningen af hestens øje i de senere år og vil være af interesse for både veterinærer, forskere, studerende og særligt forskningsinteresserede hesteejere.

 

Emnerne der er omfattet af artiklerne inkluderer bl.a. 7 artikler om nye tilgange til diagnosticering af knuder og kræftknuder i hestens øjne og tre artikler om nye metoder til at behandle forskellige sygdomme i hestens øje. Seks artikler omhandler om de langsigtede prognoser efter operative indgreb og behandlinger af skader på hestens øje og andre tre artikler om nye informationer om forskellige lidelser i øjet.

 

Øget oplysning og vidensdeling

Årsagen til at forlaget vælger at offentliggøre forskningsartiklerne, er at man ønsker at bidrage til at flere orienterer sig om den nye forskning og at veterinærer bliver bedre til at håndtere øjenproblemer hos heste ved at gøre flere informationer let tilgængelige for de der kunne have gavn af dem.

 

For interesserede, kan forskningsartiklerne tilgås her :

 

 

Billede

 

Nyeste forskning om hestens øje er tilgængelig på nettet.


Tilføjet d. 02-05-2015 kl. 19:08 af i kategorien Forskning.
Tags: Forskning, Øje og Artikler.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)





Seneste relaterede nyheder
25-05-20 Slank din hest med hø og halm
25-04-20 Metode udviklet til heste - lovende mod Corona
18-11-19 Chernobyl hjemsted for Przewalski heste
26-01-19 Nyt håb for heste med måneblindhed
31-08-20 Stor rytter og upassende sadel – en dårlig kombination
07-02-18 Forskere studerer hesteejere til gavn for hestevelfærd
11-09-17 Hvor hårdt sparker en hest?
10-05-17 De tæmmede hestene - og ændrede deres gener
19-04-17 MRSA-bakterier nu i danske heste!
18-03-17 Ny forskning - kan heste gøre dit barn klogere?


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider