Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Steve Guerdat ligger i top inden 2. runde!

Aftens første runde af World Cup finalen bød ind med alt den spænding og intensistet, som World Cuppen er kendt for. Det bliver ikke mindre af, at publikum hujer, gisper og hele vejen igennem følger rytterne lige til det sidste. Der bliver hujet en tand mere når der er deres landsmænd der er på banen, men ellers er der ingen forskel hvor fra i verdenen, rytteren kommer fra.

Dagens WC finale er over to runder, hvor hvis der er ligeplacerede i toppen efter de to runder, så rides der en omspringning.
Vi skulle over halvvejs igennem første runde, før vi så klassens første fejlfrie. Godt nok starter rytterne i omvendt startrækkefølge (dem der har klaret sig dårligst torsdag og fredag rider først), men det er stadig nogen af verdens bedste ekvipager vi har til start!
Ligesom i fredagens afdeling, lykkedes det 6 ekvipager at komme fejlfrit igennem banen. Den første til at komme fejlfrit igennem var vores svenske nabo Douglas Lindelöw på Casello. Helt suveræn runde bød han ind med, hvor han styrede Casello perfekt rundt på hele banen.
Det var dog ikke længe at han fik lov til at være fejlfri, da allerede næste rytter Maikel van der Vleuten på VDL Group Verdi også kom fejlfrit igennem banen.
Yderligere af fejlfrie runder fik Elizabeth Madden på Simon, efter en helt igennem uovertruffen tur - de fik selv de sværeste linjer til at ligne noget der var let som ingenting.
Den kun 19 årige Jos Verlooy på Domino red også en fejlfri runde, men han havde dog noget held med sig rundt på banen. Der var et par steder, hvor han var mere end ualmindelig heldig - men nogen gange skal der også lidt held til i denne sport! Fejlfrit blev det, og sammen med Elizabeth Madden ligger de inden 2. runde på en foreløbig delt 4. plads.
Som den 4. sidste rytter lykkedes det også Penelope Leprevost på Vagabond de la Pomme at ride en fejlfri tur på den meget svære bane. Næste rytter var Bertram Allen. Sammen med Richard Fellers på Flexible, kom han ind i finalen med 1 fejl. Desværre kom der en enkel bom undervejs for Bertram, som var en skødesløs fejl fra den fantastiske Molly Malone. Da så Richard Fellers havde været på banen med Flexible, hvor de fik 8 fejl, ligger Bertram Allen og Penelope Leprevost nu på en delt 2. plads inden 2. runde, da Steve Guerdat på Albfuehren's Paielle red endnu en sikker fejlfri tur.

Dvs. ind til 2. runde ligger Steve Guerdat i spidsen med med 0 fejl. På 2. pladsen ligger Penelope Leprevost samt Bertram Allen med begge 5 fejl. Det betyder, at hvis Steve Guerdat rider fejlfrit eller med maks bom her i anden runde, så er han sikret World Cup titlen!
Elizabeth madden og Jos Verlooy ligger på en delt 4. plads inden 2. runde, og Richard Fellers deler 6. pladsen med Maikel van der Vleuten.

Lige straks starter 2. runde af WC finalen, som kan streames live via feitv.org (kræver abonnement).

Se resultatet af første runde HER.

Billede

Arkivfoto. jp-photo.dk


Tilføjet d. 19-04-2015 kl. 22:57 af i kategorien Ridesport.





Seneste relaterede nyheder
06-04-19 Svensk føring i World Cup kür finalen
19-03-19 Dorethee Schneider tvivlsom til World Cup finalen
20-04-18 World Cup start og slut i Skandinavien
13-04-18 Graves sejrede over Werth i Grand Prix
13-04-18 World Cup dressur finalen starter i dag
12-04-18 Så er det tid til World Cup finale i Paris!
05-04-18 Australier trækker sig fra World Cup finalen
05-03-18 Ingen World Cup finale til Dufour
05-03-18 Dufour og Werth bytter plads på verdensranglisten!
03-03-18 Laura Graves på vej til Paris!


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider