Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Dorethee Schneider tvivlsom til World Cup finalen

Dorothee Schneiders Sammy Davis Jr deltog ikke i sidste World Cup kvalifikation, og er tvivlsom deltager til World Cup finalen, hvor de næsten var sikre på en plads. Sammy har haft en luftvejsinfektion, men det er ikke sikkert han når at blive klar til start

 

Uden fit hest ingen deltagelse

De professionelle ryttere ved det. Det giver ikke mening at stille op til en World Cup finale, med en hest der ikke er top-tunet eller helbredsmæssig helt fit til at starte, uanset hvor meget man gerne vil være med i kampen om årets mest præstigefyldte dressurbegivenhed - World Cup finalen.

 

Til de absolut top-professionelle dressurryttere hører tyske Dorothee Schneider, der også ligger godt til på den gældende verdensrangliste, lå som nummer to på den vesteuropæiske liga rangliste med samlet 70 point, og derfor var så godt som sikker på en finaleplads til World Cup finalen i Gøteborg til april. Men man er som bekendt aldrig mere sikker, end hestens aktuelle dagsform tillader det, og her er den tyske rytter kommet til kort.

 

 

Aflyste sidste kvalifikation

Dorothee Schneider måtte opgive at deltage i den sidste World Cup Kvalifikation, som Daniel Bachmann Andersen på Blue Hors Zack, så sensationelt vandt foran en række af verdens førende ryttere og hendes landsmand Benjamin Werndl, der lå i forvejen godt til med 68 point, som tredje tyske ekvipage efter den førende Helen Langehanenberg.

 

Schneiders 13-årige hest Sammy Davis Jr (by San Remo / Wenckstern) havde pådraget sig en infektion, som han ikke er kommet ordentlig over endnu: Desværre er Sammy fortsat ikke fit. Han døjer med en luftvejsinfektion og hoster. Sammy's henbred kommer foran alt andet, og jeg håber han snart er fit igen, lødr det fra en ærgerlig Schneider, da hun måtte trække Sammy Davies Jr fra den sidste kvalifikations-Freestyle I Den Bosch i Holland, som Daniel Bachmann Andersen vandt på på Blue Hors Zack.

 

Start fortsat uafklaret

Sammy Davies Jr's tilstand er fortsat uafklaret, så beslutningen fra det hollandske forbund er endnu ikke taget, om det bliver Schneider eller landsmanden Benjamin Werndl, der kommer til at tage den sidste mulige tyske plads I finalen.

 

Billede

 

Dorothee Schneiders Sammy Davis Jr deltog ikke i sidste World Cup kvalifikation, og er tvivlsom deltager til World Cup finalen, hvor de næsten var sikre på en plads. Sammy har haft en luftvejsinfektion, men det er ikke sikkert han når at blive klar til start (Arkivfoto)


Tilføjet d. 19-03-2019 kl. 14:50 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
06-04-19 Svensk føring i World Cup kür finalen
20-04-18 World Cup start og slut i Skandinavien
13-04-18 Graves sejrede over Werth i Grand Prix
13-04-18 World Cup dressur finalen starter i dag
12-04-18 Så er det tid til World Cup finale i Paris!
05-04-18 Australier trækker sig fra World Cup finalen
05-03-18 Ingen World Cup finale til Dufour
05-03-18 Dufour og Werth bytter plads på verdensranglisten!
03-03-18 Laura Graves på vej til Paris!
02-04-17 World Cup finale-sejr med 90 % til urørlig Werth og 11. plads til Mai Tofte


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider