Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Australier trækker sig fra World Cup finalen

Den australske OL-deltager Mary Hanna meddeler at hun desværre må trække sig World Cup finalen i Paris. Hendes hest Calanta har pådraget sig en skade, der gør det umuligt for at deltage i konkurrencen. FEI har endnu ikke annonceret australierens afløser

 

Afbud forud for startskud for World Cup Finalen

Her knapt to under inden World Cup finalen skydes i gang i Paris i dagene den 11-15 april, må den Australske OL-deltager Mary Hanna desværre sande, at hun ikke er i stand til at deltage i finalen, blandt en af de i alt 18 kvalificeredde ekvipager.

 

Mary Hanna har kvalificeret den 11-årige hollandske varmblods hoppe Cananta (e. Johnson x), efter sin i kvalifikationssejr i Boneo, på hjemmebane i Australien, hvor hun sikrede sig en førsteplads i Küren med 75,390 %.

 

 

Velankommet til Europa

Hanna har ellers været særdeles velforberedt og var ankommet på europæisk grund i god tid forud for finalen i slutningen af februar, for at påbegynde stævnesæsonen i Europa som opvarmning til finalen i Paris. Den australske ekvipage har under sit ophold været midlertidigt indkvarteret i svenske Patrik Kittels stald i Appelhulsen i Tyskland.

 

Skadet hest

Mary og Calanta deltog i World Cup kvalifikationsstævnet i Hertogenbosh, i Holland i begyndelsen af marts måned, hvor de opnåede 66,652 % i Grand Prix'en, men desværre har Calanta nu pådraget sig en skade, som forhindrer hestens deltagelse i World Cup finalen.

 

"Jeg er meget ked af, at være kommet hele den lange vej fra Australien for at repræsentere vores liga i World Cup finalen i Paris, nu da jeg desværre er nød til at trække mig" beklager Mary Hanna overfor medierne. "Selvom begge mine heste ankom i god behold, har Calanta pådraget sig en skade, og er derfor ikke i stand til at deltage i World Cup finalen. Det har være en meget vanskelig tur indtil videre, og begge heste har lidt under at vi har skiftet smed. Vi håber dog på fuld bedring og at vende tilbage i topform igen snart", slutter en ærgerlig Mary Hanna.

 

Det er endnu ikke fra FEI's side annonceret, hvilken ekvipage der overtager Mary Hannas plads blandt de ialt 18 finaledeltagere i World Cup finalen i Paris.

 

 

Billede

 

Den australske OL-deltager Mary Hanna meddeler at hun desværre må trække sig World Cup finalen. Hendes hest Calanta har til trods for at være ankommet sikkert på Europæisk grund i slutningen af februar, pådraget sig en skade, der gør det umuligt for hesten at deltage i konkurrencen. FEI har endnu ikke annonceret hendes afløser (Pressefoto: FEI)

 


Tilføjet d. 05-04-2018 kl. 15:01 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
06-04-19 Svensk føring i World Cup kür finalen
19-03-19 Dorethee Schneider tvivlsom til World Cup finalen
20-04-18 World Cup start og slut i Skandinavien
13-04-18 Graves sejrede over Werth i Grand Prix
13-04-18 World Cup dressur finalen starter i dag
12-04-18 Så er det tid til World Cup finale i Paris!
05-03-18 Ingen World Cup finale til Dufour
05-03-18 Dufour og Werth bytter plads på verdensranglisten!
03-03-18 Laura Graves på vej til Paris!
02-04-17 World Cup finale-sejr med 90 % til urørlig Werth og 11. plads til Mai Tofte


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider