Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

World Cup start og slut i Skandinavien

World Cup kvalifikationsrunden 2019 starter i Herning og finalen slutter i Göteborg i forbindelse med Göteborg Horse Show, så det vil være let for alle hestesportsinteresserede danskere, at være med på sidelinjen, ved denne store event

 

2019 starter og slutter i Skandinavien

World Cup finalen i Paris i den forgangne weekend, er knapt afrundet førend der allerede bliver set frem mod den nye sæsons World Cup kvalifikation og finale, hvor cirklen nærmest vil blive fuldendt, da sæsonen både starter og slutter i Skandinavien.

 

Som annonceret bliver det Danmark og Herning, der starter ud som værter for 2019 sæsonens første World Cup kvalifikationsstævne (se her), og det bliver Sverige der slutter festen af med finalen.

 

Så vi danskere, der ønsker at følge turneringen på sidelinjen, kan næsten være med hele vejen rundt og i hvert fald deltage ved start og til slut, uden at skulle rejse så forfærdeligt langt. Det kræver såmænd blot en lille tur over Øresund til Göteborg, hvor finalestævnet bliver afholdt i både springning og dressur i dagene den 6-10 april 2019, i forbindelse med Göteborg Horse Show.

 

Erfarne World Cup finale værter

Der er ingen tvivl om at World Cup finalestævnet vil være i gode hænder i Göteborg. Byen har en meget lang tradition for World Cup-finaler, og er vild med at være vært for denne fantastiske event, og er samtidigt et sikkert og populært valg hos FEI.

 

Den svenske by har ikke mindre end været vært for World Cup finalestævner hele 23 gange, og første gang var i 1979. Det år var også den første gang, der blev afholdt World Cup-finale i springning.

I 2020 bliver finalerne redet i Las Vegas, USA, og så bliver Göteborg atter vært i 2021 - Ja, de kan det der, de svenskere.

 

Så det bliver spændende om den flotte omtale af den danske World Cup kvalifikationsstævne i Herning, på sigt også vil kunne trække finalen til Danmark. Hvem ved?

 

Billede


Tilføjet d. 20-04-2018 kl. 10:09 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
06-04-19 Svensk føring i World Cup kür finalen
19-03-19 Dorethee Schneider tvivlsom til World Cup finalen
13-04-18 Graves sejrede over Werth i Grand Prix
13-04-18 World Cup dressur finalen starter i dag
12-04-18 Så er det tid til World Cup finale i Paris!
05-04-18 Australier trækker sig fra World Cup finalen
05-03-18 Ingen World Cup finale til Dufour
05-03-18 Dufour og Werth bytter plads på verdensranglisten!
03-03-18 Laura Graves på vej til Paris!
02-04-17 World Cup finale-sejr med 90 % til urørlig Werth og 11. plads til Mai Tofte


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider