Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Helgstrands Wellington-erhvervelse beseglet

Andreas Helgstrand's forhandlinger om køb af Windsome Farms i Floridas hestemekka Wellington, er endeligt besejlet med en underskreven kontrakt. Helgstrand Dressage rykker således ind i egne faciliteter, der fremadrettet skal være fast amerikansk domicil for Helgstrand Dressages voksende internationale forretning

 

Nu er kontrakten endligt underskrevet

Helstrand Dressages forhandlinger om Windsome Farms i hestemekkaet Wellington i Florida, USA, som Heste-nettet skrev om i slutningen af året (se her) er nu bekræftet beseglet med en underskreven købskontrakt, ifølge oplysninger som Dressage.com er kommet i besiddelse af.

 

I fredags den 25. januar blev købet endeligt, og Helgstrand Dressage er nu indehaver af en pragtejendom centralt placeret i hestemekkaet Wellington med navnet Windsome Farms. Faciliteterne er top-egnet til fremadrettet at skulle rumme Helgstrands amerikanske salgscenter med tilhørende træningsfaciliteter.

 

 

Helgstrand har længe set sig om efter en egnet ejendom

Helgstrand Dressage har de seneste pr år udvidet aktiviteterne på det amerikanske kontinent, og har alene i slutningen af 2019 fløjet 16 heste over Atlanten, der indtil nu har haft til huse i lejede lokaler. Andreas Helgstrand har ikke lagt skjul på, at man længe har orienteret sig om ejendomme i området af det centrale Wellington, med henblik på at erhverve en ejendomm, der kan udgøre et permanent domicil for den voksende forretnings amerikanske aktiviteter.

 

Nu er købet så endeligt, og Andreas Helgstrand har fået sin egen permanente adresse til at drive sine efterhånden omfattende internationale forretninger med salg af top-præsterende dressureste.

 

Prisen er formentlig i omegnen af 25 millioner dollar

Prisen på ejendommen er ifølge dressage-news.com endnu ikke offentliggjort. Ejendommen var i 2016 udbudt til 42,5 millioner amerikanske dollars, men er siden faldet betydeligt i pris, og det forlyder at salgsprisen senest har været på ca. 25 millioner amerikanske dollars.

 

Læs mere om ejendommens faciliteter i artiklen her

 

Billede

 

Andreas Helgstrand's forhandlinger om køb af ejendommen Windsome Farms i Floridas hestemekka Wellington, er endeligt besejlet med en underskreven kontrakt. Helgstrand Dressage rykker således ind i egne permanente faciliteter, der fremadrettet skal udgøre amerikansk domicil for Helgstrand Dressages voksende internationale forretning


Tilføjet d. 28-01-2020 kl. 12:44 af i kategorien Nyheder generelt.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
24-02-20 Agnete Kirk gør dansk reklame i Wellington
23-01-20 Flot anden- og fjerdeplads til Agnete og Blue Hors
15-01-20 Damgaard og Husbond går egne veje
27-12-19 Helgstrand erhverver pragtejendom i Wellington
18-12-19 Helgstrand stifter legat efter Maria's bøn om rideben
28-11-19 16 Helgstrand heste til Wellington
18-11-19 Helgstrand Dressage På DR2 nu
22-07-19 Helgstrand sender 13 ungheste til UVM i Ermelo
19-06-19 Simone Pearce's første CDI GP sejr
12-04-19 Åbent hus hos Helgstrand Dressage


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider