Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Helgstrand erhverver pragtejendom i Wellington

Helgstrand Dressage er ved at erhverve den prominente hesteejendom Windsome Farms, der er centralt beliggende i det amerikanske hestemekka Wellington i det sydlige Florida. Windsome Farms skal være Helgstrands fremtidige permanente salgsstald i det sydlige USA til den stadigt voksende millionforretnng

 

Nyt amerikansk Helgstrand domisil

Helgstrand Dressage, har længe har ønsket sig mere permanente salgsfaciliteter i det eksklusive og lukrative Wellington, til sin stadigt voksende million forretning, og nu ser det ud til at Andreas Helgstrand har fundet ejendommen der skal være hjem for hans nye permanente amerikanske domisil.

 

Windsome farms under kntraktforhandling

Windsome Farms, er en stort anlagt hesteejendom, der ligger placeret centralt i Floridas Hestemekka Wellington. Ejendommen blev opført i 1995, men har været til salg i mere end 10 år, men nu forlyder det at der er skrevet kontrakt med Helgstrand Dressage.

 

Windsome Farms forventes derfor fremadrettet at blive Helgstrands multimillion forretnings faste amerikanske salgsstald på det lukrative og eksklusive voksende amerikanske marked i det sydlige Florida, hvortil mange udenlandske dressurryttere søger hen for at træne og konkurrere i deres egen vintersæson.

 

De nye faciliteter forventes at blive under Ulf Møllers ledelse, og der er som bekendt allerede afsendt 16 heste fra Danmark til USA for vintersæsonen.

 

Millionhandel med rabat

Salgsprisen på Windsome Farms var i 2016 sat til hele 42,5 millioner amerikanske doller, men ejendommen har som nævnt stået til salg i en længere årrække. Det forlyder at prisen der nu er forhandlet om ligger på 25 millioner amerikanske dollar svarende til 22,5 millioner euro, altså betydeligt under den oprindelige opslåede salgspris. Salget forventes afsluttet først i 2020.

 

Billede

 

Alt hvad hjertet kan begære

Med sine 52 hestestalde og tilhørende 32.2 hektar land har Windsome farms alt hvad hjertet kan begære, og hvad der kan forlanges af en eksklusiv salgsstald,. Det må siges, at Helgstrand erhverver sig en veludsstyret ejendom.

 

Windsome farms inkluderer en stor lade og en græsspringbane med naturlige spring og bakker på Grand Prix niveau. Derudover er der to lounges, hver udstyret med badeværelser og køkkener.

 

Faciliteterne inkluderer endvidere tre træningsbaner, 16 grooming-pladser, 6 vaskepladser, et sadelrum, en skridtbane rundt om ejendommen og fire kunstige søer.

 

 

Billede

 

Samarbejde

Helgstrand Dressage indledte samarbejde i 2018 med Paul Schockemöhle der har Performance Sales International i Tyskland.

 

I 2018 indgik Helgstrand Dressage og Waterland Private Equity finansielt partnerskab. Waterland blev hermed den primære aktionær i Helgstrand Dressage og har årlige indtægter på mere end 50 millioner euro.


Tilføjet d. 27-12-2019 kl. 19:52 af i kategorien Nyheder generelt.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
15-01-20 Damgaard og Husbond går egne veje
18-12-19 Helgstrand stifter legat efter Maria's bøn om rideben
28-11-19 16 Helgstrand heste til Wellington
18-11-19 Helgstrand Dressage På DR2 nu
22-07-19 Helgstrand sender 13 ungheste til UVM i Ermelo
19-06-19 Simone Pearce's første CDI GP sejr
12-04-19 Åbent hus hos Helgstrand Dressage
22-03-19 Medieomblæst stald sælger topheste til Helgstrand
18-03-19 Tre heste omkommet i brand
20-01-19 Tre heste døde i karantænestald


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider