Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

16 Helgstrand heste til Wellington

Helgstrand Dressage sender for tredje gang topheste til Wellington til den kommende stævnesæson i det amerikanske hestemekka i Florida. Denne gang tager 16 Helgstrand heste turen over Atlanten

 

Skifter vinterkulde ud med varme og udsigter til salg

Så står det snart på vinterkulde herhjemme og Helgstrand Dressage gør klar til at sende heste til varmere klima, og den fantastiske stævnesæson, der står for døren i USA's hestemekka, det solbeskinnede Wellington i Florida.

 

16 hingste udvalgt
Helgstrand har netop annonceret, at det i år bliver 16 heste, der tager turen over Atlanten, til Helgstrand Dressages salgsstald i netop Wellington, for at være klar til tilløbsstykket i det sydlige Florida, der hvert år tiltrækker sig opmærksomhed og er et tilløbsstykke for mange top-dressurryttere, der træner og konkurrerer i det behagelige klima i den europæiske vintersæson.

 

 

Dr. Ulf Möller, som er ansvarlig for Helgstrand Dressages salgsstald i Wellington, har været forbi Vodskov og vælge kandidater ud til den nye sæson med afsæt i erfaringer fra de første to sæsoner.
"Det er nu tredje gang, vi rejser til USA, og med den erfaring, vi nu har opnået gennem de foregående sæsoner, har det i år været lettere at udvælge de heste, som skal udbydes til det amerikanske marked", fortæller Dr. Ulf Møller og tilføjer; "Vi ser hovedsageligt en efterspørgsel efter de lidt ældre heste, som enten går GP eller er påbegyndt øvelserne hertil. I mindre grad de unge heste, som ellers er eftertragtet i Europa. Amerikanerne går i højere grad efter heste, som de kan komme ud og starte efter kort tid og få succes med"

 

Helbredstjek forud for den lange rejse

Inden de udvalgte heste kan påbegynde turen til Wellington, skal de først tjekkes af kredsdyrlægen, have taget blodprøver, og hopperne skal yderligere have taget svaber. Når alt dette er i orden, køres de til Guido Klatte i Lastrup, Tyskland med afgang fra Vodskov den 30. november. Efter et døgn går turen til Lufthansa i Frankfurt, som flyver dem til Miami. Her følger 2-dages karantæne (lidt længere for hoppernes vedkommende), hvorefter de køres det sidste stykke til farmen i Wellington.

"Blandt de heste, der rejser til Wellington, ser vi yderst spændende afstamninger med bl.a. nogle af dressurverdenens største producenter, som fx Foundation, Sir Donnerhall og Skovens Rafael. Med de imponerende præstationsafstamninger følger også mange flotte resultater, og dermed ser vi heste, som både har deltaget ved de danske og udenlandske championater, det prestigefyldte unghesteverdensmesterskab i Holland samt heste, der har placeringer op til internationalt Grand Prix-niveau", fortæller Ulf.


USA-team med efharne danske ryttere
USA-teamet vil ud over Ulf bestå af de to erfarne ryttere, danske Carina Nevermann Torup og tyske Madeleine Bendfeldt. Carina er opvokset i en ridefamilie, hvor hendes mor, Jette Nevermann Torup, gennem flere år har været træner for det danske ponylandshold. Selv har Carina en lang række af topplaceringer i bagagen, med bl.a. guldmedaljer ved NM, DRF-mesterskaber samt medaljer ved EM, og senest en topplacering i Bundgaard Byg Cup'en ved Blue Hors Dressurfestival.

 

På samme måde har også Madeleine en lang dressurkarriere bag sig med adskillige topplaceringer op til international Intermediare. Men hun kan også trække på sin mangeårige erfaring med ungheste, hvor hun selv har uddannet adskillige heste, der har deltaget ved det prestigefyldte bundeschampionat i Tyskland og herunder flere finalepladser.

 

De 16 heste

Følgende 16 heste skal til Helgstrand Dressage USA:

• 5-års hoppe efter Dancier/Lauries Crusador
• 10-års hoppe efter Fineliner/Upan la Jarthe AA
• 11-års hoppe efter Quaterback/Royal
• 6-års vallak efter Benicio/Le Primeur
• 6-års vallak efter Jazz/Florestan
• 6-års vallak efter Foundation/Fürst Heinrich
• 6-års vallak efter Floricello/Hertug
• 7-års vallak efter Franziskus/Florestan I
• 7-års vallak efter Foundation/Fürst Heinrich
• 8-års vallak efter Bøgegårdens Boney M/De Noir
• 9-års vallak efter Lugato/Fürst Piccolo
• 9-års vallak efter Sir Donnerhall I/Bonheur
• 10-års vallak efter Quaterback/Rubin Royal
• 10-års vallak efter Skovens Rafael/Castro
• 11-års vallak efter Sir Donnerhall/Jazz
• 12-års vallak efter Fidertanz/Welt Hit II

 

Billede

 

Helgstrand Dressage sender for tredje gang topheste til Wellington til den kommende stævnesæson i det amerikanske hestemekka i Florida. Denne gang tager 16 Helgstrand heste turen over Atlanten


Tilføjet d. 28-11-2019 kl. 16:15 og sidst rettet den 28-11-2019 kl. 18:17 af i kategorien Nyheder generelt.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
18-09-20 Aktionshøjdepunkt 2019 solgt til Helgstrand
29-08-20 D'avie solgt til Tyskland
27-08-20 Fynch Hatton Oldenburger Landeschampion
29-05-20 Helstrand differentierer heste-segmenter
25-05-20 Fiontini skal have tvillinger
05-05-20 Helgstrand ansætter Emile Faurie
03-05-20 Ny CFO til Helgstrand
28-04-20 Severo går nye veje
26-04-20 Fem Helgstrand heste videre i KWPN
04-04-20 Procenter gives trods aflysning


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider