Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Danske kvantespring op ad FEI ranglisten

Cathrine Dufour og Bohemian og Daniel Bachmann Andersen på Blue Hors Don Olymbrio, tager i denne måned et kvantespring op ad FEI's verdensrangliste efter flotte resultater ved bl.a. det vellykkede World Cup stævne i Herming

 

Kvantespring for de unge ekvipager

To nye danske kort i international topdressur har taget kvanteskring op ad FEIs verdensrangliste over dressurekvipager med den nye opdaterede rangliste efter månedsskiftet, her netop umiddelbart efter et veloverstået World Cup stævne i Herning.

 

Cathrine Dufour på den talentfulde stjerne Bohemian, har taget et ordentligt ryk op ad ranglisten. De er sprunget fra en plads som nummer 214 i sidste måned til en plads som nummer 44. Det er ikke mindre end en imponerende indsats af Cathrine Dufour, og ikke mindst den blot 8-årige Bohemian, der debuterede i Grand Prix, for blot 6 måneder siden.

 

 

Daniel Bachmann Andersen på den 10-årige Don Olymbrio, der deltog i den trestjernede CDI, mens Daniel red World Cup på Zack, er endnu en ung stjerne på vej. Denne kombination tog ligeledes et tilsvarende kvantespring op ad verdensranglisten. I sidste måned lå ekvipagen på en samlet plads som nr. 2018, og med den nyeste opdatering, er de rykket til en plads som nummer 41 på listen.

Zack og Daniel lige uden for top 10.

 

På Blue Hors Zack, har Daniel tillige taget et par pladser mere op ad listen. I september måned lå ekvipagen på en samlet 13.-plads og er nu rykket to pladser op, og ligger nu på en samlet 11.-plads lige uden for den attraktive top-10.

 

Andre kvantespring

Svenske Tinne Vilhelmson-Silfvén på Don Auriello, har ligedes taget et ordentligt ryk op ad listen, ligesom Garath Huges fra Storbritannien på on Classic Briolinca, fra september måned.

Tinne og den 16-åige Don Auruello, er en erfaren ekvipage med 8 år sammen på bagen, flere OL, to verdensmesterskaber og fire World Cup finaler, og har taget springet fra en plads som nummer 49 i september til en 31-plads ultimo oktober 2018.

 

Gareth Hughes på den 12-årige Classic Briolinca, har taget et stort spring, fra en plads som nummer 199 I slutningen af september til en plads som nr 42. I verden per ultimo oktober.

 

Laura fortsat i spidsen

Amerikanske Laura Graves der indtog ranglistens førsteplads med hendes egen Verdades efter WEG i Tryon, har fastholdt sin førsteplads i denne måned på den 16-årige KWPN vallak, og slog ny amerikansk rekord ved både at vinde individuelt sølv og sølv for hold.

 

Isabel tungt i top 10

Tyske Isabell Werth sidder dog fortsat absolut tungt på top 10. Hun ligger nr. 2 på ranglisten med den dobbelte World Cup vinder Weihegold, som nr. 3, på Emilio, og som nummer 4., med hendes yngling Bella hoppen Rose, som hun vandt individuelt guld med ved WEG i Tryon.

 

Billede

 

Cathrine Dufour og Bohemian og Daniel Bachmann Andersen på Blue Hors Don Olymbrio, tager i denne måned begge to et kvantespring op ad FEI's verdensrangliste efter flotte resultater ved bl.a. det vellykkede World Cup stævne i Hermin. Her ses Dufour og Bohemian ved det netop afviklede World Cup stævne i Herning (Foto: JP-Photo.dk)

 


Tilføjet d. 02-11-2018 kl. 08:50 af i kategorien Ridesport.

Seneste relaterede nyheder
02-02-20 Dufour og Bachmann fortsat i top-10
06-11-19 Unge danske dressurryttere i toppen af FEI-listerne
30-08-19 Kvantespring for Dufour og Cassidy
06-08-19 Isabell 3x og Daniel 2x i top-10
29-07-19 Bella Rose tager Weihegold’s 1-plads
01-05-19 Daniel 7'er på verdensranglisten og bedste mand!
05-02-19 Daniel har tre heste med i verdenstoppen
29-10-18 Victoria og Solkongen verdens bedste U25 ekvipage
04-10-18 Rokeringer på FEI’s verdensrangliste
09-10-18 Danskere på den ny FEI verdensrangliste


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider