Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Danskere på den ny FEI verdensrangliste

Rikke Svane og Finckenstein Danmarks slutter karrieren med et flot stort spring op ad FEIs verdensrangliste efter WEG, mens flertallet af de øvrige danske ekvipager glider lidt tilbage på listen, hvilket både skyldes skader og ikke mindst fremadstormende konkurrenter

 

FInckenstein slutter på toppen

Rikke Svane og hendes natsorte kårede trakehnerhingst Finckenstein slutter på toppen, og levede op til deres bedste ved WEG, der gav dem et flot spring op af FEI's verdensrangliste. En grand finale, her netop her hvor Rikke melder ud at Finchenstein trækkes fra topdressuren og nu skal være schoolmaster for hendes datter.

 

Derudover har WEG var en moderat succes for det danske senior dressurlandshold danske ekvipager, og flere af vore bedste dressurryttere måtte blive hjemme, og andre ekvipager ikke helt levede op til deres bedste.Generelt er de danske rekvipager hermed også generelt gledet ned af ranglistem.

 

 

Cathrine Dufour og Cassidy rykker en plads ned

Som nævnt er Cathrine Dufour på Cassidy rykket blot en enkelt plads ned ad verdensranglisten, til trods for at de ikke deltog ved WEG. De holder således ved i toppen af listen også blandt de danske ekvipager med en 5.-plads.

 

En enkelt plads ned til Daniel og Zack

Daniel Bachmann Andersen og Blue Hors Zack, der ellers i det seneste år til halvandet bare er rykket fremad og fremad ad listen må se sig glide en enkelt plads tilbage, fra en plads som nummer 12 til en plads som nummer 13.

 

Det samme gør sig gældende for Anders Dahl på Selten HW, der glider tilbage fra en en 46.-plads til en plads som nummer 59.

 

Rikke og Finckenstein- slutter karrieren med et flot spring ind i top 100!

Rikke Svane og Finckenstein satte imidlertid et særdeles flot punktum for karrieren ved WEG og det kan ses på deres hop opad på ranglisten. I slutningen af august lå de på en samlet placering som nr 133 på listen, men efter WEG ligger de indenfor top 100, nemlig på en plads som 94. Godt redet i deres sidste store internationale stævne.

 

Flertallet af øvrige dansers falder tilbage

Ultik Mølgaard på Michigan, er gledet ti pladser ned, og ligger nu som nr. 119 på ranglisten. Anna Zibrandtsen på Orlando, der også meldte afbud til WEG, er også gledet ned af listen og ligger nu som nr 131, hvor de i august lå som nr 124.

 

Lyspunkter

Et lyspunkt er at Bettina Jæger, der var med ved WEG på Mane Stream Belstaff, ligger på en plads som nr 289, og er rykket op fra en plads som nr.. 364.

 

Desuden er Cathrine Dufour på sin unge hest Bohemian er rykket op fra en plads som nummer 343 til 214, og hermed er godt på vej op af listen.

 

Se den samlede FEI Verdensrangliste her

 

Billede

 

Rikke Svane og Finckenstein Danmarks slutter karrieren med et flot stort spring op ad FEIs verdensrangliste efter WEG, mens flertallet af de øvrige danske ekvipager glider tilbage på listen, hvilket både skyldes skader og ikke mindst fremadstormende konkurrenter. Rikke og Finckenstein ved WEG i Grand Prix Speciale (Foto: Tine Lessél)


Tilføjet d. 09-10-2018 kl. 11:25 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
02-02-20 Dufour og Bachmann fortsat i top-10
06-11-19 Unge danske dressurryttere i toppen af FEI-listerne
30-08-19 Kvantespring for Dufour og Cassidy
06-08-19 Isabell 3x og Daniel 2x i top-10
29-07-19 Bella Rose tager Weihegold’s 1-plads
01-05-19 Daniel 7'er på verdensranglisten og bedste mand!
05-02-19 Daniel har tre heste med i verdenstoppen
23-01-19 Ryttere til start ved internationale stævner
02-11-18 Danske kvantespring op ad FEI ranglisten
29-10-18 Victoria og Solkongen verdens bedste U25 ekvipage


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider