Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Rokeringer på FEI’s verdensrangliste

Isabell Werth på Weihegold afgiver sin førsteplads til amerikanske Laura Graves, og springer direkte til en fjerdeplads med Bella Rose. Den nyeste FEI verdensrangliste for dressurekvipager efter WEG, rokerer rundt på verdens bedste dressurekvipager

 

Ny dressurekvipage overtager 1.-pladsen på verdensranglisten

Isabell Werth på Weihegold slipper per 1. oktober 2018 sin FEI verdensrangliste førsteplads igennem hele 23 måneder, der overgår til Laura Graves, og Werth springer direkte til en fjerdeplads med Bella Rose. Den nyeste FEI verdensrangliste for dressurekvipager efter WEG, rokerer en del rundt på topplaceringerne. Isabell Werth ligger dog fortsat tungt i toppen, blot uden førstepladsen.

 

Slut efter 23 uger på toppen

Dressurdronningen over dem alle, Isabelle Werth har for første gang I 23 ugers fast plads på toppen af FEIs dressurrangliste måtte overgive pladsen til fordel for en anden rytter, nemligden 31-årige amerikanske sressurrytter Laura Graves, der er den første amerikaner i hiistorien der hermed sikrer sig førstepladsen (se her).

 

Bella Rose opnår kvantespring på verdensranglisten

Det lå måskee alligevel lidt i baghovedet for verdensetteren Isabell Werth, at dette ville kunne ske, da hun jo netop valgte at medtage sin langt lavere rangerende yndlingshest Bella Rose til WEG, Det var Werths eget store personlige ønske at ride Bella Rose til WEG, og dette blev imødekommet trods spekulationer fra den tuske udvælgelseskomite. Werth vandt dog guld alligevel på netop Bella Rose, men prisen for en stærkt ridende Laura Graves med gode point på kontoen på Verdades betød, at Isabell Werth måtte afgive sin FEI rangliste førsteplads til gengæld for Bella Roses fantastiske comback.

 

Bella Rose, der nu er 14 år gammel l som nummer 51 på listen i slutningen af august, og har hermed taget endnu et kvantespring op ad verdensranglisten efter sin fantastiske comeback triumf efter 4-års skadespause. Dejligt at se at det har været muligt for den tidligere alvorligt skade super talentfulde hoppe. Ligeså er det utroligt at hun har kunne tilkæmpe sig en 4. plads på verdensranglisten, efter blot de tre måneder, hvor hun har været tilbage på konkurrencebanerne.

 

Nok afkald på førsteplads, men fortsat totalt dominerende

Nok har Isabele Werth måtte afgive sin FEI rangliste førsteplads, men tyskeren er fortsat helt suveræn.

 

Hun indtager med den nypublicerede opdaterede rangliste ikke mindre end 4 pladser i toppen af FEI's rangliste. Hun ligger således med Weihegold på 2.-pladsen, med Emilio på 3.-pladsen, med Bella Rose på 4. Pladsen, og med Don Johnson på 11. pladsen

 

Dansk femteplads til Dufour og Cassidy

Femtepladsen indtager Cathrine Dufour og Atterupgaards Cassidy, der jo desværre ikke deltog i WEG på baggrund af en skade. Men danskeren har indtil videre kun måtte afgive en enkelt plads.,

 

Charlotte Dujardin er hurtigt klatret op ad listen med sin nye lovende hest, den 9-årige Mount St. John Freestyle, siden de debuterede i store tur i april i år. Ekvipagen havde et godt WEG, der gav dem bronze både individuelt og for hold, og de ligger nu på en 6.-plads på FEIs verdensrangliste.

 

Charlottes hold kammerat Carl Hester, rykker fra en plads som nr. 130 til en 23.-plads med den 10-årige Hawkins Delicato, og Laura Graves team-mate Kasey Perry-Glass rykker fra en 20.-plds til en 14.-plads.

 

Se den samlede opdaterede FEI rangliste her

 

Billede

 

Isabell Werth på Weihegold afgiver sin førsteplads til amerikanske Laura Graves, og springer direkte til en fjerdeplads med Bella Rose. Den nyeste FEI verdensrangliste for dressurekvipager efter WEG, rokerer rundt på verdens bedste dressurekvipager. Her ses en glad Werth på sin ynglingshest Bella Rose (Arkivfoto)


Tilføjet d. 04-10-2018 kl. 18:54 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
02-02-20 Dufour og Bachmann fortsat i top-10
06-11-19 Unge danske dressurryttere i toppen af FEI-listerne
30-08-19 Kvantespring for Dufour og Cassidy
06-08-19 Isabell 3x og Daniel 2x i top-10
29-07-19 Bella Rose tager Weihegold’s 1-plads
01-05-19 Daniel 7'er på verdensranglisten og bedste mand!
05-02-19 Daniel har tre heste med i verdenstoppen
02-11-18 Danske kvantespring op ad FEI ranglisten
29-10-18 Victoria og Solkongen verdens bedste U25 ekvipage
09-10-18 Danskere på den ny FEI verdensrangliste


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider