Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Peters og Suppenkasper på vej til Tokyo?

Amerikanske Steffen Peters og Suppenkasper sikrede sig sejren og deres næsthøjeste Grand Prix Speciale score ved Adequan Global Dressage Festival CDI*, og er et skridt tættere på en plads på det amerikanske OL dressurhold til Tokyo 2020

 

Sejrede i årets første store tur ved Adequan Global Dressage Festival

Amerikanske Steffen Peters og Suppenkasper sejrede i lørdagens Grand Prix Special i den trestjernede CDI*, efter også at have sejret i Grand Prix'en to dage tidligere ved afviklingen af vinterens Adequan Global Dressage Festivals første dressur konkurrence, hvor parret sejrede med beskedne 70,826 %.

 

Satser på Tokyo

Sejren i Grand Prix Specialen kastede imidlertid en noget højere procentscore af sig, hvor Peters og den 12-årige Suppenkasper sikrede sig en sommerscore på 76,149% - parrets hidtil næsthøjeste score. Det var derfor et velkomment resultat for Steffen Peters, der satser hårdt på en plads på det amerikanske landshold frem mod OL i Tokyo til sommer.

 

 

Der var imidlertid ret stor dommeruenighed om Peters score i Grand Prix Specialen, der spredte sig fra højeste karakter på 78,404%, to karakterer over 77% og en enkelt karakter så lav som 73,617 %.

 

"Det var sjovt" kommenterede 55-årige Steffen Peters ridtet efterfølgende: "Han er ligesom en banonslag - ligesom i Grand Prix'en", Her vandt parret som nævnt klassen med en bemærkelsesværdig lav score på de knapt 71%. Heldigvis for Peters, tæller Grand Prix'en ikke mod en kvalifikation til OL, men det gør Grand Prix Specialen til gengæld.

 

" Min drøm er altid at holde følelsen fra opvarmningen og bære den med mig ind på banen, og i dag klappede det bare perfekt" Jeg takker for at Grand Prix'en ikke tæller og at det er karakteren fra Grand Prix Specialen jeg tager med mig - så det er et stort skridt for mig mod Tokyo", kommenterede en glal Steffen Peters sine to ridt.

 

Britiske Susan Pape indtog andenpladsen

Storbritanniens Susan Pape på den KWPN-vallak Marmony's Eclectisch blev to'er I klassen med 69,936% i hendes første konkurrence på store tur niveau på den 11-årige vallak. Amerikanske Anna Marak Martha sikrede sig tredjepladsen på Dee Clair med dommerscoren 68,851 %

 

 

Billede

 

Amerikanske Steffen Peters og Suppenkasper sikrede sig sejren og deres næsthøjeste Grand Prix Speciale score ved Adequan Global Dressage Festival CDI*, og er et skridt tættere på en plads på det amerikanske OL dressurhold til Tokyo 2020


Tilføjet d. 12-01-2020 kl. 11:57 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
15-01-20 Tabu: Mentale problemer i top-sporten
18-04-19 Steffen Peters satser på World Cup finalen
16-04-19 2 x sejr og personlig rekord
03-05-18 Legolas pensioneret fra topsporten
04-02-18 Rosamunde får comeback og sejrer
07-01-18 Legolas sejrer og går snart på pension
09-10-17 USA opruster til OL i Tokyo
05-03-17 Dublet skal til World Cup finale!
10-01-17 Peters vinder igen i Las Vegas
09-01-17 USA's flagskib Legolas til ny rytter


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider