Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Rosamunde får comeback og sejrer

Mange havde set frem til realiseringen af planerne om den 11-årige Rosamundes re-debut i international Grand Prix. Det skete så i denne weekend, hvor 'Rosie' med sin tidligere rytter Steffen Peters i sadlen sikrede sig hele to sejre i World Cup ved Adequan West Coast Dressage Festival

 

Rosamunde re-debuterer i international Grand Prix

Rosamunde har fået repremiere i international Grand Prix. Men sin tidligere rytter i sadlen Steffen Peters, tog hun sejren i såvel Grand Prix som Grand Prix Freestyle i denne weekend, ved Adequan West Coast Dressage Festival World Cup i Del Mar, Californien.

 

Det var en international re-debut som mange amerikanske dressurfans havde set frem til, da Rosamunde har en særlig plads i manges hjerter.

 

 

Rosamunde er en del af de i alt seks amerikanske ekvipager, der har scoret procenter på minimum 73 %. Hendes comeback til international konkurrence. Steffen og Rosie, som Rosamunde populært kaldes begyndte at ride storetur for tre pr siden, efter at have deltaget i lilletur i to år på begge sider af Atlanten. Som blot 8-årig gik Rosamunde Grand Prix i Californien, i Wellington i Florida og i Europa.

 

To World Cup sejre på come-back weekend

Fredag aften fik Rosamunde så sin re-debut i international Grand Prix, da hun efter en pause på mere end 9 månedr vandt Grand Prix klassen i Adequan West Coast Dressage Festival. Steffen Peters på den nu 11-årige hoppe tog sejren med 72,565 procent. Nummer to blev Charlotte Jorst på Kastel's Nintendo med 70.283 % og Kristine Howe på Loanshark blev 3'er med 61.261 %.

 

Lørdag gentog Steffen Peters og Rosamunde sejren med 74,700 %, mens Charlotte Jorst, på Kastel's igen blev 2'er med 72.450 % og Kristine Howe of the Central Californien på Loanshark sig af tredjepladsen med 63.950 %.

 

To top heste

Steffen Peters har som bekendt i mellemtiden opnået stor succes med sin nye hest den 10-årige KWPN vallak Suppenkasper. Supenkasper er uddannet til Grand Prix af dygtige tyske Helen Langenhanenberg før han for nylig blev solgt til Four winds Farm sidste sommer, som nyt landsholdsprospekt for Steffen Peters. Four Winds Farm ejer tillige Rosamunde, og med hendes come-back, har Steffen Peters igen to top heste at satse på.

 

Billede

 

Mange havde set frem til realiseringen af planerne om den 11-årige Rosamundes re-debut i international Grand Prix. Det skete så i denne weekend, hvor 'Rosie' med sin tidligere rytter Steffen Peters i sadlen sikrede sig hele to sejre i World Cup ved Adequan West Coast Dressage Festival.


Tilføjet d. 04-02-2018 kl. 12:20 af i kategorien World Cup.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
15-01-20 Tabu: Mentale problemer i top-sporten
12-01-20 Peters og Suppenkasper på vej til Tokyo?
18-04-19 Steffen Peters satser på World Cup finalen
16-04-19 2 x sejr og personlig rekord
03-05-18 Legolas pensioneret fra topsporten
07-01-18 Legolas sejrer og går snart på pension
09-10-17 USA opruster til OL i Tokyo
05-03-17 Dublet skal til World Cup finale!
10-01-17 Peters vinder igen i Las Vegas
09-01-17 USA's flagskib Legolas til ny rytter


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider