Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Steffen Peters satser på World Cup finalen

Steffen Peters har fået ambitioner efter sine første to personlige rekorder og internationale World Cup kvalifikationssejre på sit nye OL-prospekt Suppenkasper. Peters meddeler nu officielt, at han tillige vil stile efter en World Cup finaleplads, når den afvikles om et år i Las Vegas

 

stigende ambitioner med ny hest

Amerikanske Steffen Peters har fået ambitioner efter sin sejr i den første World Cup kvalifikationsfinale på Suppenkasper i sidste weekend. Han udmelder allerede nu, at han satser på en finaleplads på sin nye hest når finalen afvikles på hjemmebane i USA om et år, nemlig Las Vegas. En finaleplads er ikke uvant for Steffen Peters - faktisk vandt han selv finalen ved World Cup finalestævnet i 2009 på hesten Ravel.

 

Første World Cup Kvalifikation i hus

Med sin første World Cup kvalifikationsfinalesejr i hus med hans nye samarbejdsparter KWPN Vallakken Suppenkasper lufter Peters allerede selv, at han nu vil se frem mod dette års finale i Las Vegas, et år fra nu. Med den rette hest, et kriterie som Steffen Peter mener Suppenkasper har kvaliteten til at efterleve, vil han gå efter at gentage sin succes fra 2009, hvor han blev den blot anden amerikaner nogensinde, til at vinde mesterskabstitlen.

 

 

Det ultimative mål er OL i Tokyo

Selvom deres primære mål, til hvilket formål Suppenkasper blev indkøbt af sine ejere Akiko Yamazaki and Jerry Yang fra Four Winds Farm i efteråret 2017, vil være OL I Tokyo I 2020, er World Cup finale nu det sekundære mål. Las Vegas er blot få timers kørsel fra Steffen Peters hjem I San Diego, Californien, og afvikles tre måneder før de olympiske Lege, der så bliver steffen Peters femte olympiske lege.

 

For at nå dette ultimative mål, har Peters sat sig for at opnå konsistente delmål det næste års tid, som demm, der blev opnået i sidste weekend i den første World Cup kvalifikation i Temecula Californien, hvor ekvipagen sikrede sig to sejre og personlige higscores i både Grand Prix'en og Grand Prix kür finalen (se her).

 

Tysk indvandrer - redet for USA i 35 år

Steffen Peters, der oprindeligt er tysk udvandrer på linje med de mange danske dressurryttere der har taget permanent ophold i USA, og tillige har udbyttet deres statsborgerskab til et amerikansk pas, kom til USA for 35 år siden, og har i mange år været USA's topdressurrytter.

 

Foruden fire olympiader, hvor der er hele tyve år imellem de to amerikanske bronzemedaljer for hold, som Peters har bidraget til, har han tillige deltaget i fem WEG's som bl.a. har kastet en sølv- og bronzemedalje for hold af sig, foruden to individuelle bronzemedaljer til Peters selv. Derudover har han deltaget i fem World Cup finaler, og sikrede sig som bekendt mesterskabstitlen i 2009, og høstede såvel guld for hold og individuelt i 2011 og 2015 i Pan American Games.

 

Satser på hollandsk varmblod

Suppenkasper er hollandsk avlet og den tredje tophest for Peters, som Akiko Yamazaki og Jerry Yang, har indkøbt til ham, såfremt han kan gentage succesen med den 11-årige hollandske varmblod. De to øvrige heste var Ravel i 2008 og 2012, foruden Legolas i 2016.

 

Steffen Peters hidtidige karriere højdepunkt med Suppenkasper er WEG sølvmedaljen for hold i 2018.

 

Får kamp til stregen af landsmænd

Steffen Peters får imidlertid med garanti kamp til stregen på egen hjemmebane, da amerikanerne aldrig har været så stærke som nu, og der selv på de indre linjer, vil være større konkurrence om pladserne på det amerikanske landshold, og World Cup pladserne fra hans egne landsmænd.

 

Laura Graves på Verdades og Kasey Perry-Glass på danske Gørklintgårds Dublet, er ekstremt velridende for tiden, så det bliver spændende hvem af de tre ekvipager, der kommer til at tegne spidsen af amerikansk dressur i den kommende tid.

 

Billede

 

Steffen Peters har fået ambitioner efter sine første to personlige rekorder og internationale World Cup kvalifikationssejre på sit nye OL-prospekt Suppenkasper. Peters meddeler nu officielt at han tillige vil stile efter en World Cup finaleplads, når den afvikles om et år i Las Vegas (Arkivfoto)

 


Tilføjet d. 18-04-2019 kl. 21:51 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
15-01-20 Tabu: Mentale problemer i top-sporten
12-01-20 Peters og Suppenkasper på vej til Tokyo?
16-04-19 2 x sejr og personlig rekord
03-05-18 Legolas pensioneret fra topsporten
04-02-18 Rosamunde får comeback og sejrer
07-01-18 Legolas sejrer og går snart på pension
09-10-17 USA opruster til OL i Tokyo
05-03-17 Dublet skal til World Cup finale!
10-01-17 Peters vinder igen i Las Vegas
09-01-17 USA's flagskib Legolas til ny rytter


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider