Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Hyggesnak

Du kan her give din kommentar til nyheden:

Peters og Suppenkasper på vej til Tokyo?


Amerikanske Steffen Peters og Suppenkasper sikrede sig sejren og deres næsthøjeste Grand Prix Speciale score ved Adequan Global Dressage Festival CDI*, og er et skridt tættere på en plads på det amerikanske OL dressurhold til Tokyo 2020

 

Sejrede i årets første store tur ved Adequan Global Dressage Festival

Amerikanske Steffen Peters og Suppenkasper sejrede i lørdagens Grand Prix Special i den trestjernede CDI*, efter også at have sejret i Grand Prix'en to dage tidligere ved afviklingen af vinterens Adequan Global Dressage Festivals første dressur konkurrence, hvor parret sejrede med beskedne 70,826 %.

 

Satser på Tokyo

Sejren i Grand Prix Specialen kastede imidlertid en noget højere procentscore af sig, hvor Peters og den 12-årige Suppenkasper sikrede sig en sommerscore på 76,149% - parrets hidtil næsthøjeste score. Det var derfor et velkomment resultat for Steffen Peters, der satser hårdt på en plads på det amerikanske landshold frem mod OL i Tokyo til sommer.

 

[[outstream]]

 

Der var imidlertid ret stor dommeruenighed om Peters score i Grand Prix Specialen, der spredte sig fra højeste karakter på 78,404%, to karakterer over 77% og en enkelt karakter så lav som 73,617 %.

 

"Det var sjovt" kommenterede 55-årige Steffen Peters ridtet efterfølgende: "Han er ligesom en banonslag - ligesom i Grand Prix'en", Her vandt parret som nævnt klassen med en bemærkelsesværdig lav score på de knapt 71%. Heldigvis for Peters, tæller Grand Prix'en ikke mod en kvalifikation til OL, men det gør Grand Prix Specialen til gengæld.

 

" Min drøm er altid at holde følelsen fra opvarmningen og bære den med mig ind på banen, og i dag klappede det bare perfekt" Jeg takker for at Grand Prix'en ikke tæller og at det er karakteren fra Grand Prix Specialen jeg tager med mig - så det er et stort skridt for mig mod Tokyo", kommenterede en glal Steffen Peters sine to ridt.

 

Britiske Susan Pape indtog andenpladsen

Storbritanniens Susan Pape på den KWPN-vallak Marmony's Eclectisch blev to'er I klassen med 69,936% i hendes første konkurrence på store tur niveau på den 11-årige vallak. Amerikanske Anna Marak Martha sikrede sig tredjepladsen på Dee Clair med dommerscoren 68,851 %

 

 

Billede

 

Amerikanske Steffen Peters og Suppenkasper sikrede sig sejren og deres næsthøjeste Grand Prix Speciale score ved Adequan Global Dressage Festival CDI*, og er et skridt tættere på en plads på det amerikanske OL dressurhold til Tokyo 2020Nyt indlæg (Kræver login)
(Oprettelse og logind på Heste-Nettet foregår via Peercraft)


Fora og Emner | Museum | Vejledning | Adfærdsregler | Opsætning


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider