Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Legolas sejrer og går snart på pension

Steffen Peters tidligere OL hest Legolas, der nu rides af han protege Dawn White O'Connor, vandt Grand Prix og Grand Prix Freestylen i weekenden i Adequan West Coast Dressage Festival World Cup konkurrencen i Californien, en af de sidste stævner før OL-bronze hesten vil blive pensioneret til april 2018

 

Legolas og Dawn White O'Connor Sejre i Grand Prix og Freestyle

Legolas, der bl.a. vandt OL bronze for hold under Steffen Peters, er det sidste års tid, med stor succes blevet redet af hans protege, Dawn White O'Connor, der i det forgangne år har lært utroligt meget af den 16-årige vallak.

 

Her i weekenden blev det til to sejre for parret i Grand Prix og Grand Prix Freestyle i weekenden i Adequan West Coast Dressage Festival World Cup konkurrencen i Californien, hvor parret først vandt Grand Prix til 66,913 % foran danske Charlotte Jorst på Kastel's Arkeem Foldager, der red til 66,783 %.

 

 

I Freestylen red Dawn igen Legolas til sejr, til sejr og Charlotte Jorst blev 2'er med 65.400 %

 

Legolas pensioneres til april

World Cup stævnet bliver et af de sidste i Legolas' karriere, da hans ejer Akiko Yamazaki har besluttet at pensionere OL-hesten til april, efter World Cup stævnet i Del Mar, California, der løber af stablen i dagene fra den 26-29 april 2008. Dette sker selvom Legolas blot er 16 år gammel, men han har haft perioder hvor han ikke helt har været rengående, og derfor pensioneres han bl.a.nu.

 

"Dawn vil få tre muligheder mere for at ride Legolas inden da. Så længe Legolas er fit og villig er det vores plan at Dawn skal ride hesten i de næste shows' udtaler Akiki Yamazaki.

 

Legolas vil blive officielt pensioneret i april efter at Dawn får lejlighed til at deltage med ham i de resterende tre West Coast Dressage Festival konkurrencer i Del Mar, i Californien over de næste to måneder, om alt går vel.

 

Legolas og Steffen Peters

Steffen Peters konkurrerede Legolas i 2016 olympiaden I Rio, World Equestrian Games i 2015 og i Pam American Games i 2015.

 

Akiko og hendes mand, Jerry Yang købte Logolas som efterfølger for Ravel, som Steffen Peters deltog med ved OL i 2008 og 2012, og World Equestrian Games i 2010, hvor de vandt to individuelle bronze medaljer, og vandt World Cuppen i 2009, hvor de hermed blev blot den anden amerikanske ekvipage nogensinde til at vinde titlen.

 

Den første konkurrence Steffen Peters havde med Legolas var i 2013 i DCI5* hvor de fik en tredjeplads, og herefter deltog i Hagen og i Aachen. I 2014 red Steffen Peters Legolas til USA's fjerdeplads i World Equestrian Games.

 

De to vandt tillige amerikansk team gold I 2015 I Pan American Games og I Freestyle. Steffen Peters og Legolas, var derudover på det amerikanske hold, der vandt bronze ved OL i Rio i 2016 - den første amerikanske medalje siden OL i Athen i 2004.

 

Det forventes at Legolas vil blive fejret ved sit sidste stævne, når han pensioneres fra en aktiv konkurrencetilværelse på Grand Prix plan til april.

 

Billede

 

Steffen Peters tidligere OL hest Legolas, der nu rides af han protege Dawn White O'Connor, vandt Grand Prix og Grand Prix Freestylen i weekenden i Adequan West Coast Dressage Festival World Cup konkurrencen i Californien, en af de sidste stævner før OL-bronze hesten vil blive pensioneret til april


Tilføjet d. 07-01-2018 kl. 18:51 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
15-01-20 Tabu: Mentale problemer i top-sporten
12-01-20 Peters og Suppenkasper på vej til Tokyo?
18-04-19 Steffen Peters satser på World Cup finalen
16-04-19 2 x sejr og personlig rekord
03-05-18 Legolas pensioneret fra topsporten
04-02-18 Rosamunde får comeback og sejrer
09-10-17 USA opruster til OL i Tokyo
23-06-17 OL-hest Legolas elimineret fra Nations Cup
05-03-17 Dublet skal til World Cup finale!
10-01-17 Peters vinder igen i Las Vegas


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider