Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Freestyle afmeldt Olympia jule World Cup

World Cup kvalifikationen i dressur der traditionelt afvikles tæt på mod jul i London, oplever frafald i konkurrencen. Særligt ærgerligt for britterne, har den nationale dressurstjerne Charlotte Dujardin meldt fra på Mount St John Freestyle, men låner i stedet Carl Hesters Hawtins Delicato

 

Juleshow melder om frafald

Arrangørerne bag årets sidste store World Cup kvalifikationsstævne i dressur - det traditionsrige juleshow på Olympia Stadium i London, der finder sted i dagene fra den 17-18 december 2018, melder om frafald i rækkerne blandt de prominente deltagere.

 

Afbud fra Mount St John Freestyle

Til særlig stor ærgrelse for hjemmepublikummet er det en af de absolutte nationale favoritter der har meldt afbud, nemlig dressurdarlingen Charlotte Dujardin på den unge superhoppe Mount St John Freestyle.

 

 

"Freestyle har haft en hoste for nylig, og var nød til at få fri fra arbejdet" har Carl Hester tidligere udtalt sig til Horse & Hound, hvor det lå lidt i kortene, at der måske kunne komme et afbud fra den side af, da team Hester er kendt for ar sætte dressurhestenes ve og vel over egne ambitioner og mulige pengepræmier.

 

"Freestyle er nu tilbage i arbejde, men Charlotte og jeg ønsker at give hende den tid der skal til, for at hun kommer tilbage i fuld form. Vi er bevidste om at hun er en ung hest der konkurrerer på højeste niveau og vi ønsker at give hende tid nok", sluttede Hester.

 

Konklusionen er dog nu at Freestyle ikke når at blive 100% klar til Olympia World Cup kvalifikationen, der starter op i morgen og løber til og med lørdag.

 

Plaster på såret med Hawtins Delicato

Dujardin kommer imidlertid med et plaster på såret til alle dem, der havde ventet at se dem begge op mod jul på Olympia stadium - og det er endnu engang hendes gode ven og samarbejdspartner Carl Hester, der kommer den populære dressurdarling til undsætning. Charlotte overtager Carls WEG team bronze vinder Hawtins Delicato og vil ride den 10-årige Diamond Hit søn på Olympia.

 

Spansk frafald ved Quantico

Der er også frafald i de spanske rækker. Den unge spanske rytter Matute Guimon, har tillige været nødsaget til at trække sin 12-årige hanoveraner vallak Quantico (e. Fighting Fit), der har haft et kolikanfald. Denne hest skulle heller ikke udsættes for en lang transport tur efter sit ildebefindende, som har samme tilgang til det at holde dressurheste som Carl Hester: "Vores prioritet over alt må altid være at sætte hensynet til hestene og deres helbred højest. Jeg er naturligvis ærgerlig over at jeg ikke kan indfri min drøm om at ride dette stævne, men jeg er glad for at hesten har det godt, og at det ikke var noget alvorligt", udtaler Matute Guimon, i forbindelse med aflysningen af sin deltagelse

 

Dansk deltagelse ved Ulrik Mølgård

Deltagerlisten i Olympia er aldrig den store overraskelse, hvor samtlige britiske topryttere plejer at melde deres ankomst til det sidste store CDI stævne på året. I år deltager desuden som tidligere den hollanske dure Edward Gal og Hans Peter Minderhoud, som får selskab af den danske rytter Ulrik Mølgård, franske Marie Emilie Bretenoux og Stephanie Brieussel, belgiske David Engelen, Portogisiske Maria Caetano, Svenske Minna Telde og tyske Frederic Wandres.

 

 

Billede

 

World Cup kvalifikationen i dressur der traditionelt afvikles tæt på mod Jul i London, oplever frafald i de forreste rækker af konkurrencen Særligt skuffende for britterne, har den hnationale dressurstjerne Charlotte Dujardin meldt fra på Mount St John Freestyle, men låner Carl Hesters Hawtins Delicato. Her ses Charlotte Dujardin på Mount St. John Freestyle (Arkivfoto)


Tilføjet d. 13-12-2018 kl. 20:00 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
17-12-19 Dujardin: Følelsen var fantastisk
08-07-19 Dujardin og Freestyle sejrer med 2x personlig highscore
17-06-19 Freestyle retur i storform – dobbeltsejr på over 80%
06-05-19 Dujardin og Freestyle får comeback i juni
18-12-18 Zonik kommer ikke til start i Olympia
12-05-18 Dujardin og Freestyle gør det igen!
19-03-18 Dujardin tilbage i GP på ny hest!
31-12-17 Hester og Dujardin brillerer en sidste gang i 2017
19-11-17 Dujardin: Jeg elsker mine hopper
17-11-17 Storstilet masterclass og fejring af Carl Hester


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider