Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Urørlig Werth hjemtager endnu to rekorder!

Verdensetteren Isabell Werth sikrede sig i sidste weekende sin 16. internationale Grand Prix sejr i træk ved det firstjernede CDI stævne i Donaueschingen i Tyskland, på sin 3. verdensranglistede hest Don Johnson, og sejrede og satte procent rekord på Flamboyant i Nürnberger Burk-pokal championatets kvalifikation i lille tur

 

Urørlig Werth med masser af kvalitetsheste

Hun bliver bare ved og ved med at finde og tilmed på samtlige sine topheste, og det virker som om hun kan trylle enhver hest om til superstjerne.

 

Vi taler naturligvis om verdensetteren, den tyske toprytter Isabell Werth, der i den forgangne weekend vandt endnu en sejr på Don Johnson, og kvalificerede endnu en af sine unge talenter Flamboyant til den eksklusive 80 % klub - dog i lilletur blot få timer forinden, hvor de to vandt kvalifikationsstævnet til Nürnberger Burg Pokalen, som kvalifikation til den tyske championatsfinale i lille-tur.

 

16. sejr i træk på 16 årig hest

I weekendens internationale firstjernede CDI stævne i Donaueschingen i Tyskland opnåede Isabell Werth og Don Johnson sejren med 77,940 % i Grand prix'en, hvormed Isabelle Werth og Don Johnson kunne føje endnu en sejr til i den hidtidige lange række sejre der indtil da talte 15. stykker - i træk, hvilket er endnu en personlig rekord for Isabelle Werth.

 

Isabell Werth og hanoveraner vallakken Don Johnson har således en ubrudt sejrsrække i international Grand Prix siden den første sejr i rækken i November 2016. Rekordholderen er dog fortsat Charlotte Dujardin og Valegro med 22 sejre i træk igennem to år fra april 2012 til april 2014.

 

Sejr på mere end 80% på Flamboyant i lille tur

Isabell Werth havde forud for sin 16. sejr på Don Johnson, allerede en sejr i kassen denne dag, der blot var et par timer. Isabell red nemlig tidligere på dagen den blot 9-årige QC Flamboyant (e. Fidertanz / De Niro) til sejr i Nürnberger Burg-Pokal kvalifikationen med rekord sejr i det tyske lille tur championats 25-årige historie for heste i alderen syv til ni år.

 

Ekvipagen opnåede en score på 81,512 % og en historisk sejr i klassen med den højeste karakter nogensinde. Den hidtidige rekord på 81,170 % var sat af Nadine Capellmann på Elvis ved den tyske lille turs championats finale i 2004.

 

Total dominans på vardensranglisten

Isabell Werth dominerer fortsat verdensranglisten suverænt med flere heste helt i toppen af ranglisten. Den tyske dressurrytter rangerer som nummer 1 på hoppen Weihegold, er nummer 5 med Emilio og nr. 6 på verdensranglisten med netop Don Johnson.

 

Om Isabell på sigt kan få endnu flere lovende ungheste med i toppen af listen, må tiden vide. Flamboyant er i hvert fald endnu en af tyskerens stjernefrø, der er rigtig godt på vej.

 

Billede

 

Isabel og Don Johnson ved JBK Horseshow (Arkivfoto: JP-Photo.dk)

 


Tilføjet d. 21-09-2017 kl. 10:16 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
30-08-18 Stærkt tysk WEG hold endeligt udtaget
15-08-18 Første Kür sejr til Bella Rose i 4 år med 87 %!
19-08-18 Werth: ’Min eneste ene’
30-06-18 Flot comeback til Bella Rose
07-05-18 Schneider sejrer spektakulært over Werth
28-04-18 Danskere med i front i Hagen GP
13-04-18 Graves sejrede over Werth i Grand Prix
11-04-18 Werth møder med stærkeste kort!
14-03-18 Video fra formidabel sidste World Cup kvalifikation!
28-01-18 Backmann og Zack tager revanche


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider