Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Schneider sejrer spektakulært over Werth

Dorothee Schneider på den kun 10-årige Faustus sejrede i weekenden i Mannheim CDI*4 Grand Prix Specialen i deres blot anden konkurrence i store tur. Ekvipagen sejrede spektakulært over verdensranglisten nr. 6, landsmanden Isabell Werth på hendes tredjehest Don Johnson FRH

 

Nylig debutant sejre over erfaren Grand Prix hest

Dorothee Schneider og den kun 10-årige havoveraner Faustus, (e. Falsterbo/ Forrest), er næsten lige er debuteret i store tur, og i den forgangne weekend blot deltog i deres andet stævne på Grand Prix niveau ved Mannheim DCI4* i Tyskland. Ekvipagen fik en spektakulær sejr i lørdagens Grand Prix Speciale, da de vandt over landsmanden Isabell Werth på hendes tredjehest Don Johnson (e. Don Frederico / Warkant). Isabell Werth og Don Johnson ligger p.t. på verdensranglistens 6. plads.

 

Dorethee Schneider og hanoveraner vallakken debuterede for første gang i store tur i marts måned. Alligevel var det et enigt dommerpanel der helt spektakulært havde den nylige debutant på førstepladsen med en samlet dommerscore på 74,872 %. Isabell Werth blev hermed henvist til andenpladsen med en score på 71.404 %. Til sammenligning er Isabell Werths og den 17-årige Don Johnson's ottende år sammen på Grand Prix niveau, og hermed en særdeles rutinerede ekvipage nydebutanterne vandt over.

 

 

Parret blev desuden nummer 2 efter Isabell Werth og Don Johnson I Grand Prix'en

 

Dorethee Schneider og hanoveraner vallakken debuterede I storetur for 6 uger siden, og er på den eneste FEI rangliste placeret på en plads som nummer 493, på baggrund af blot to starter i marts måned.

 

Mon ikke de seneste resultater alene, vil berettige den nylige top 500 ekvipage til et ordentligt spring op af FEI's verdensrangliste, når den næste liste offentliggøres primo juni måned.

 

Spaniens Borja Carrascosa på Ein Traum (e. Estobar/ Florestan I) blev 3'er i klassen meden score på 69,787 %.

 

Billede

 

Dorothee Schneider på den kun 10-årige Faustus sejrede i weekenden i Mannheim CDI*4 Grand Prix Specialen i deres blot anden konkurrence i store tur. De sejrede over verdensranglisten nr. 6, landsmanden Isabell Werth på hendes tredjehest Don Johnson FRH. På billedet ses Isabell Werth på Don Johnson (arkivfoto: JP-Photo.dk)

 


Tilføjet d. 07-05-2018 kl. 13:46 af i kategorien Ridesport.





Seneste relaterede nyheder
25-01-20 Werth vinder World Cup Kür med 90%
25-01-20 Werth og Weihegold vandt World Cup-Grand Prix
22-01-20 To nye heste til Dorothee Schneider
19-01-20 Werth overtager ridningen af Den Haag
20-01-20 Isabel Werth starter 2020 i top
25-12-19 På pension med dobbeltsejr
08-12-19 Werth kvalificerer Emilio til World Cup finalen
01-12-19 Dobbelt World Cup-sejr til Dorothee Schneider
18-11-19 Werth red Emilio til sejr
18-11-19 Trakehner slår Werth og Weihegold


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider