Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

GP-sejr nr 51 til Werth og Don Johnson

I weekenden sikrede verdensetteren Isabell Werth sig sin grand prix sejr nummer 51 på Don Johnson, og debuterede med en ny hest den ni-årige Quantaz, som hun også lige sikrede sig en sejr med i Grand Prix Specialen

 

Flittige Werth

Verdensetteren Isabell Werth fortsætter ufortrødent sit langvarige triumftog med sine heste. og er som vanligt en særdeles flittig rytter på konkurrencebanerne.

 

I Mannheim, Tyskland høstede hun på Don Johnson (e. Don Frederico / Warkant) endnu en Grand Prix sejr i søndagens kür, og sejrede i grand Prix Speciale med en ny spændende hingst.

 

 

Sejr nr. 51. med Don Johnson

Isabell Werth og den 17-årige vallak Don Johnson gjorde det såmænd med maner. De scorede flotte 82,300 % i søndagens Grand Prix kür, og indkasserede hermed den anden sejr ved dette stævne, idet de også sejrede i den indledende grand prix. Tankevækkende var det også i Mannheim at parret for første gang i 2011 sikrede sig deres første dobbeltsejr som nu.

 

Verdensetteren kunne hermed kvittere for ikke mindre end sejr nummer 51 med Don Johnson, som Werth ligger som nummer 18 med på FEI's verdensrangliste for dressurekvipager.

 

Tyske Matthias Bouten, indtog andenpladsen på Meggle's Boston med 77.300%, mens tredjepladsen gik til østrigeren Victoria Max-Theurer på den 11-årige Benaflio til 75,475 %

 

Debut-sejr på ni-årige Quantaz

Udover sejren til Isabell og Don Johnson i grand prix fredag, red den flittige tyske dressurstjerne også for første gang hesten Quantaz, en ni-årig hingst, der levede op til sit navn og var flyvende, og det blev såmænd også til en sejr i til denne nye kombination i Grand Prix specialen.

 

Billede

 

I weekenden sikrede verdensetteren Isabell Werth sig sin grand prix sejr nummer 51 på Don Johnson, og debuterede med en ny hest den ni-årige Quantaz, som hun også lige sikrede sig en sejr med i Grand Prix Specialen. her ses Werth med Don Johnson på dansk grund til JBK (Arkivfoto: JP-Photo.dk)


Tilføjet d. 07-05-2019 kl. 18:35 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
25-12-19 På pension med dobbeltsejr
07-07-19 Don Johnson kan stadig danse
08-05-19 Werth: Don Johnson pensioneres
07-05-18 Schneider sejrer spektakulært over Werth
21-09-17 Urørlig Werth hjemtager endnu to rekorder!
03-07-17 Werth med Swarovski og 15. sejre i træk!
18-12-16 Isabell Werth trækker sig i protest


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider