Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Kristy Oatley og datter sætter konkurrenterne til vægs

Australske Kristy Oatley gjorde rent bord ved World Cup kvalifikationsstævnet i dressur den Central Europæiske liga, i den forgangne weekend udenfor Budapest. Kristy havde også sin datter med, der debuterede og sejrede i tre ud af tre internationale ponyklasser

 

Australier på Europæisk grund

Den i Hamburg bosiddende australske dressurrytter Kristy Oatley, havde i den forgangne weekend taget turen til Budapest, med sin hest Du Soleil (e. De Niro) for at deltage i World Cup kvalifikationsstævnet i dressur hostet af Stable Unikornis, et stævne der tillige havde en pengepræmie på 10.000 euro til vinderen af World Cup Kvalifikationen.

 

Kristy og Du Soleil sejrer

Kristy og Du Soleil formåede at sætte alle konkurrenterne til vægs og tog sejren i den ordinære CDI Grand Prix Kür med 73,913 %, foran russiske Regina Iscachkina på den 10-årige hingst Sun of May-Life (e. Samour) med 71,261 %, og franskmanden Morgan Barbancon på Bolero til 71,109 %.

 

 

78,6 % i World Cup Grand Prix Kür

I World Cup kvalifikationsklassen, hvor der skulle rides om vigtige point, og derfor var endnu mere at ride for, var australieren endnu mere overbevisende, og nærmest et helt niveau over de nærmeste konkurrenter. Kristy Oatley sikrede sig sejren i klassen med 78,625 %, over 4% foran nærmeste konkurrent, hollandske Hans Peter Minderhoud på KWPN hesten Zanardi (e. Rubels) med 74,475 %, og igen med russiske Isachkina på tredjepladsen med 74,000%.

 

Kristy satte ny australsk Grand prix rekord

Udover at kunne inkassere den gode pengepræmie, satte Oatley ved samme stævne igen ny australsk Grand Prix highscore, og stjal hermed den australske Grand prix highscore fra sin kusine Lyndal Oatley på 72,800 %, som hun satte i 2015. Kristy havde selv i forvejen den australske kür rekord på 79,330 %, som hun satte i Saltzburg for blot fem måneder siden.

 

"Jeg tænkte seriøst ikke på nogen rekord, men det er en ære og en særlig milepæl at have sat den" udtalte kristy efterfølgende at rekorden blev bekendt."Det vigtigste er, at jeg er glad for den fremgang hesten har. Han er i top-form".

 

Omsætter energi til kvalitet i øvelser

Kristy har haft god gavn fra sin hollandske træner Ton de Ridder igennem det sidste år, som har lært hende at bruge Du Soleils energi og power til at fremme kvaliteten i hans bevægelser, for at score flere marginale point. Denne strategi har åbenlyst båret frugt.

 

Roser arrangørerne - Stable Unikorn

Oatley roste i øvrigt stævnearrangørerne for et virkelig godt arrangement. Det var første gang Stable Unikornis har været vært for så stor en international begivenhed, som de efter Kristys vurdering klarede til UG.

 

Datter scorer hattrick i international poiny-debut

Kristy havde i dagens anledning medbragt sin datter Rose, som havde sin internationale debut i ponyklasserne, og ligeledes gjorde rent bort med tre sejre ud af tre starter med procenter på midt i 70'erne. Så både mor og datter havde en fantastisk udbytterig weekend.

 

Billede

 

Australske Kristy Oatley gjorde rent bord ved World Cup kvalifikationsstævnet i dressur den Central Europæiske liga, i den forgangne weekend udenfor Budapest. Kristy havde også sin datter med, der debuterede og sejrede i tre ud af tre internationale ponyklasser. Her ses Kristy og Du Soleil (Arkivfoto: Jp-Photo.dk)


Tilføjet d. 07-05-2019 kl. 10:23 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
06-04-19 Werth Mester igen – Daniel bedste mand i verden!
29-03-19 Hvem er de stærkeste kort?
18-03-19 Velkommen til den absolutte verdenselite - Daniel!
15-03-19 World Cup andenplads til Bachmann og Zack
18-02-19 Urørlig Werth på Weihegold
14-02-19 Carina og Daniel til World Cup i Neumünster
28-01-19 Werth og Weihegold vinder Amsterdam World Cup kvalifikation
29-01-19 Graves topper og USA sætter ny rekord i Wellington
13-12-18 Kristy Oatley og du Soleil sætter ny australsk rekord
24-10-18 Ny australsk highscore ved World Cup stævnet i Herning


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider