Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Ny australsk highscore ved World Cup stævnet i Herning

Australske Kristy Oatly og Du Soleil satte både ny personlig rekord i World Cup Grand Prix Küren i Herning, men tillige ny australsk Grand Prix kür dressur highscore. Denne er hun iøvrigt selv var mester for, for hele 10 år tilbage, på sin flerdobbelte OL-hest Quando Quando

 

Ny personlig og australsk kür highscore!

Australske Kristy Oatley og Du Soleil oplevede nogle rigtige gode ture ved det store World Cup stævne i Herning i den forgangne weekend. Parret præsterede ikke alene at sætte ny personlig rekord ved World Cup kvalifikationsstævning i Jyske Bank Boxen. Ekvipagen opnåede rent faktisk også, ved same lejlighed at sætte ny australsk rekord i dressur Grand Prix kür, med deres flotte Kür finaleridt, der blev belønnet med en krakter på 78.130 % med en samlet 6. plads.

 

Slog egen 10 år gamle australske rekord

Den tidligere australske dressurrekord var på 77,650 %, og såmænd også sat at Kristy selv. Den tidligere rekord var tilmed hele 10 år gammel, sat på Kristys tidligere fire gange olympiske hest Quando Quando. Rekorden blev sat ved et stævne i Braunschweig, i Tyskland, den 6. marts 2008, lige forud for de olympiske leje i Beijung.samme år. Parret satte tillige australsk rekord i Grand Prix Special ved WEG i Tryon i North Carolina i sidste måned.

 

Særdeles dejlig hest

For de seere der fulgte finaleküren på DR K, hvor den kyndige danske kommentator berider Bjarne Nielsen kommenterede ridtet, kunne tillige registrere at den danske berider begejstring for Kristys hest Du Soleil, som han også mener er et stort talent og har masser af kvalitet, selvom hans vurdering af ridtet var, at det ikke var helt fejlfrit.

 

Krusty sagde selv efterfølgende om sit kür-ridt i Herning:

"Dusse' [red: som hun kalder den 14-årige hanoverraner vallak] var bare fantastisk i dag, og arbejdede fuldstændigt med mit til det optimale. Der er stadig meget mere tilbage i ham! Jeg er meget beæret over at have brudt Quando's 10-år gamle rekord"

 

Flot karierre

Kristy Oatley red første gang Du Soleil i lille tur i 2015, og avancerede til Grand Prix i slutningen af samme år. Hun har redet Du Soleil ved OL i 2016, World Cup Finalen i Omaha, Nebraska i 2017 og ved WEG i Tryon i sidste måned, inden hun returnerede til Europa og red sig til ny personlig og australsk rekord ved World Cup kvalifikationsstævnet i Herning i sidste weekend.

 

Konkurerrer i den nordeuropæiske liga

Selv om 40-årige Kristy er australsk statsborger og altid repræsenterer sit hjemland i dressurkonkurrencer, så har hun faktisk siden sine teenageår været bosat i Tyskland, for at ride, og hun har redet og konkurreret internationalt, i alle årene fra denne base. Derfor deltager hun lidt usædvanligt i den erfaringsmæssigt stærke nordeuropæiske liga, ligesom vore egne danske dressurryttere.

 

Læs mere om finalekuren som blev vundet af danske Daniel Bachmann Andersen og Zack her

Se de samlede resultater og individuelle placeringer fra kür klassen her

 

 

Billede

 

Australske Kristy Oatly og Du Soleil satte både ny personlig rekord i World Cup Grand Prix Küren i Herning, men tillige ny australsk Grand Prix kür dressur highscore, som hun iøvrigt selv var mester for, for hele 10 år tilbage på sin flerdobbelte OL-hest Quando Quando. Her ses Kristy Oatley på Du Soleil under deres kür program i Herning, hvor de satte de to nye rekorder (Foto: JP-Photo.dk)


Tilføjet d. 24-10-2018 kl. 19:22 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
07-05-19 Kristy Oatley og datter sætter konkurrenterne til vægs
13-12-18 Kristy Oatley og du Soleil sætter ny australsk rekord
23-10-18 World Cup Herning blev en succes!
21-10-18 Første World Cup sejr til Daniel og Zack!
21-10-18 World Cup dressur på DR K søndag
21-10-18 Amased Dressage Amateurs Tour afgjort
21-10-18 Sejr til Tyskland i Stutteri Ask Grand Prix
21-10-18 Zee Me Blue vandt Intetermediare I
21-10-18 Tysk sejr i Grand Prix
20-10-18 Daniel og Olymbrio – en sand sejrsdans!


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider