Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Urørlig Werth på Weihegold

Isabell Werth og Weihegold OLD, vandt endnu en World Cup kvalifikation på hjemmebane, da de overbevisende sikrede sig sejren i Neumünster i weekenden. Ekvipagen demonstrerede deres suverænitet, med en sejr til knapt 87 %. Der var afbud fra Daniel og Zack

 

Weihegold og Werth i top-form

Der blev redet godt til ved kvalifikationsfinalen i den versteuropæiske liga i Neümunster i Tyskland i weekenden, hvor det ikke var uventet at Isabell Werth på Weihegold (e. Blue Hors Don Shufro / Sandro Hit) satte sig solidt på sejrsskamlen. Men ekvipagen imponerede, At de skulle gøre det så overbevisende, havde ingen dog i forvejen kunne gætte på, og ekvipagen er helt klart helt i topform igen.

 

Teknisk svært program uden fejl

Der blev redet til, og alligevel blev det til en præstation, hvor det meget teknisk vanskelige program lblev redet til stregen, men alligevel lykkedes, uden at sætte kostbare point på spil. Det var flydende og let, og så bestemt meget lettere ud end det var. De var urørlige.

 

 

Med et samlet resultat på 86,810 % blev verdens førende ekvipage vinder af kvalifikationen, og så overbevisende at de red sig ind till hele tre procentpoint foran en ellers også velridende landsmand på andenpladsen.

 

Langenhanenberg på Da,sey 2'er

Helen Langehanenberg, der red Damsey FRH (e. Royal/Ritual) præsterede en ridt til 83,825 % også et særdeles velredet ridt. Denne ekvipage ligger også p.t. højt på FEI's berdensrangliste.

 

Irsk tredjeplads

Irske Judy Reynolds med Vancouver K (e. Jazz/Ferro.) sikrede sig tredjepladsen.med 82.750 %, og var den eneste der brød den totale tyske dominans i klassem, da hun var eneste ikke tysker på de første 7 pladser i klassen.

 

Dansk 12. plads til Carina og May-Day

En enkelt dansk ekvipage havde taget turen til Neumünster.Danske Carina Cassøe Krüth var til start på May-Day Graftebjerg (e. Dream of Heidelberg /Vemmetofte Rainman). De sluttede på en samlet 12. plads med 72,975 %.

 

Daniel Bachmann Andersen på Blue Hors Zack skulle også havde været startet i klassen, men stillede ikke op (se her) , men Daniel offentliggjorde i dag på sin facebookside, at de ikke kom til start grundet en hovbyld. Heldigvis vil Blue Hors Zack være så god som ny, når han er kommet sig over hovbylden. Daniel fortsætter, at det er ærgerligt at de ikke vidste det hjemmefra. Så havde Zack ikke behøvet at tage turen til Neumünster, for at komme hjem igen uden at have været til start

 

Se resutaterne fra klassen her

 

Billede

 

Isabell Werth og Weihegold OLD, vandt endnu en World Cup kvalifikation på hjemmebane, da de overbevisende sikrede sig sejren i Neumünster i weekenden. Ekvipagen demonstrerede deres suverænitet, med en sejr til knapt 87%. Her ses ekvipagen fra deres sejr i küren i Rio 2016. (Arkivfoto)


Tilføjet d. 18-02-2019 kl. 09:53 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)





Seneste relaterede nyheder
07-05-19 Kristy Oatley og datter sætter konkurrenterne til vægs
06-04-19 Werth Mester igen – Daniel bedste mand i verden!
29-03-19 Hvem er de stærkeste kort?
18-03-19 Velkommen til den absolutte verdenselite - Daniel!
15-03-19 World Cup andenplads til Bachmann og Zack
14-02-19 Carina og Daniel til World Cup i Neumünster
28-01-19 Werth og Weihegold vinder Amsterdam World Cup kvalifikation
29-01-19 Graves topper og USA sætter ny rekord i Wellington


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider