Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Freestyle og Dujardin godt på vej

Royal Windsor Horse Show er skudt i gang og Charlotte Dujardin og den blot 8-årige Mount St. John Freestyle satte sig solidt på sejren i stævnets første Grand Prix, hvor der også var dansk deltagelse i form af Ulrik Mølgaard på Michigan, der sikrede sig en ottendeplads

 

Valegros efterfølger

Det tegner tydeligere og tydeligere at den imponerende blot 8-årige hoppe Mount St John Freestyle (e. Fiedermark I / Donnerhall) bliver Valegros afløser for britiske Charlotte Dujardin. (se den tidligere artikel om Freestyle her). Hoppen har af samme årsag fået tilnavnet 'Miss Valegro' efter Charlotte Dujardins tidligere hest den tredobbelte OL-guldmedaljevinder Valegro.

 

Grand prix sejr

Charlotte Dujardin vandt som ventet den første Grand Prix ved Royal Windsor Horse den kun 8 år gamle britisk avlede hoppe Mount St. John Freestyle med scoren 78.587 %. Der er høje forventninger til hoppen, som tydeligvis har store evner for de svære klasser og som på mange måder har et udtryk der minder om Valegros. (se videoen her)

 

 

Hester på Andenpladsen
Andenpladsen gik til Charlotte Dujardins tidligere træner og nu samarbejdspartner Carl Hester på Hawtins Delicato (e. Diamond Hit). Hester opnåede en score på 75.717 %.

 

Dansk deltagelse ved Ulrik Mølgaard

Danmark var repræsenteret ved en enkelt ekvipage i denne konkurrence ved Royal Windsor Horse Show, nemlig i skikkelse af Ulrik Mølgaard med Michigan (e. Michellino). Den danske ekvipage opnåede en ottendeplads med en samlet dommer scoren 66.957 %.

 

Se de samlede resultater fra klassen her

 

Se Charlotte Dujardins ridt, hvor man godt kan se, hvorfor alle er så begejstrede for den talentfulde Freestyle her

 

Billede

 

Royal Windsor Horse Show er skudt i gang og Charlotte Dujardin og den blot 8-årige Mount St. John Freestyle satte sig solidt på sejren i stævnets første Grand Prix, hvor der også var dansk deltagelse i form af Ulrik Mølgaard på Michigan, der sikrede sig en ottendeplads (Arkivfoto)

 


Tilføjet d. 11-05-2018 kl. 17:47 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
17-06-19 Freestyle retur i storform – dobbeltsejr på over 80%
06-05-19 Dujardin og Freestyle får comeback i juni
10-07-18 Sejr til Dujardin og Freestyle
12-05-18 Dujardin og Freestyle gør det igen!
19-03-18 Dujardin tilbage i GP på ny hest!
17-05-17 Carl Hester i Windsor – SÅDAN skal det gøres!
21-05-15 Carl Hester hædret af dronningen
22-08-14 Forvandler problemheste til stjerner


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider