Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

De største stjerner og de unikke øjeblikke

Som der er tradition for under DV's gallashow uddeles MCH's Varmblodspris, og det var, som altid, en velfortjent prismodtager, men så overraskede MCH Messecenter Hernings direktør Georg Sørensen alt og alle

 

"Det har været forholdsvis let at udpege prismodtageren hvert år, det var det også i år", indledte Dansk Varmblods formand Jan Pedersen, og så bad han Anny Roed om at komme på banen. Anny har været en af de utrættelige hjælpere i Dansk Varmblod, og helt usædvanligt har Anny været med lige fra den spæde start i 1980, hvor hun og 29 andre hjælpere klarede opgaven underkåringen - i dag er der 350 hjælpere i gang. Og Anny har udviklet sig til at være en reservemor for dem.

 

"Når Anny introducerer nye hjælpere, siger hun: Vi skal arbejde meget, og så skal vi have det sjovt og festligt sammen, når arbejdet er gjort. Og det er den ånd, der gennemsyrer hele hjælperteamet", fortalte Jan Pedersen, da han og MCH Messecenter Hernings direktør Georg Sørensen overrakte MCH's Varmblods pris på 25.000 kr. til Anny, som tydeligt var rørt over den smukke gestus.

 

 

Georg overraskede Jan
Georg Sørensen var dog ikke færdig med at uddele gaver og ros, for han tog mikrofonen og bad Jan Pedersen blive på banen. Og han takkede Jan og Dansk Varmblod for de 40 fantastiske år i MCH Messecenter Herning på egne vegne og på vegne af de engagerede medarbejdere i messecenteret. "Det er helt unikt, det du og dine præsterer, Boxen er bygget til de største stjerner og de unikke øjeblikke, og det er det, I leverer. Og så stod alle op i Boxen og jublede, da Georg overrakte Jan et varigt minde om de første 40 år, og for at nå så langt og gøre det så flot - og skulpturen hedder meget passende 'Fremgang'".

 

Men direktøren var slet ikke færdig endnu, han bad publikum ære Jan Pedersen for hans 25-års jubilæum i spidsen for Dansk Varmblod. Og han overrakte ham en personlig skulptur kaldet "Take Care".

 

Kilde: Dansk Varmblods Hingstekåring

 

Billede

 

Som der er tradition for under DV's gallashow uddeles MCH's Varmblodspris, og det var, som altid, en velfortjent prismodtager, men så overraskede MCH Messecenter Hernings direktør Georg Sørensen alt og alle (Arkivbillede: JP-Photo.dk))


Tilføjet d. 10-03-2019 kl. 10:37 af i kategorien Nyheder generelt.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)





Seneste relaterede nyheder
14-01-20 5-stjernet dressur i Boxen
13-03-19 Publikum-rekord i Herning
12-03-19 De vandt – and never gave up%!
10-03-19 Horsebo Smarties hædret
09-03-19 Tysk sejr i CSI2* Medium Tour
09-03-19 Årets Hingst 2019 i DV er Skovens Rafael
09-03-19 Nanna og Quarter Boy sejrer i Intermediare
09-03-19 Hingstepræsentation for de morgenfriske
09-03-19 40 år med DV ad ’memory lane’
08-03-19 Forrygende Grand Prix med stjernedrys


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider