Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Tysk sejr i CSI2* Medium Tour

Lørdag aften blev det tid til finale ved Dansk Varmblods Hingstekåring, da rytterne tørnede sammen i CSI2* Medium Tour, for en spændende omspriningning, der afgjorde hvem der kunne tage sejren med hjem. Det blev tyske Thomas Brandt og hoppen Quintana 75, løb med sejren

17 ryttere med i omspringningen

Forhindringerne var på 140 cm til rytterne i Danish Computer Group Arena her til aften til CSI2* Medium Tour finalen. 17 ryttere ud af de 42 deltagere klarede hovedrunden fejlfrit og skulle derfor ud i en omspringning for at finde vinderen.

Tysk sejr til Thomas Brandt

Det blev den rutinerede tysker Thomas Brandt på hoppen Quintana 75 (e. Quality 9/ Adeptus), der sikrede sig den absolut hurtigste tid på 27.01 sekunder - hele to sekunder hurtigere end næsthurtigste ekvipage.

Andenplads til svenske Cora Him

Svenske Cora Hirn på Chaginue, sikrede sig andenpladsen. De red også en hurtig omspringning i tiden 29.06 sekunder.

Bedste dansker blev Mille Bisgaard

Bedste dansker blev Mille Bisgaard på Liberty Dance (e. Party Dance / Chablis). De red sig ind på tredjepladsen i tiden 29.31 sekunder.

Fjerdepladsen tog Juri Sokolovski fra Estland sig af med hesten Clara e. Cardento 933/Corlensky G i tiden 29.32 sekunder.

Femtepladsen gik igen til en dansker, nemlig til Lars Nørgaard Pedersen og Bøgegaardens Gladiola (e. Bøgegaardens Grafs Stakkato/Bøgegaardens Apollo)