Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Nanna og Quarter Boy sejrer i Intermediare

Nanna Skodborg Merrald og Gørklintgårds Quater Boy lukkede og slukkede festen i en totalt proppet hal M, da ekvipagen med et overbevisende ridt, som sidst startende ekvipage overhalede alle konkurrenter og tog sejren i dagens firstjernede Intermediare

 

Probfuld hal M

Hal M i MCH Messecenter var pakket til bristepunktet under afviklingen af den firstjernede CDI Intermediare lørdag middag. Startende var et lille felt af 9 internationale ekvipager, men det blev alligevel til en absolut seværdig klasse, med stor publikum opbakning.

 

Suveræn Nanna og Quarter Boy

Sidst startende ekvipage blev også klassens vinder. Nanna Skodborg Merrald, indtog som sidst startende rytter hal M medden 10-årige Gørklintgårds Quarter Boy (e. Quarterback / Blue Hors Don Schufro), som hun debuterede internationalt med i lilletur i 2018, hvor hun bl.a. tog tre overbevisende sejre med i Lillesand i Norge. Og det ser ud som om hun fortsætter sidste efterårs stribe af sejre. Tidligere ved dansk Varmblods hingstekåring i år tog Nanna og Quarter Boy sejren i Prix St George, og i dag blev det så til endnu en overbevisende sejr.

 

Billede

 

Nanna Skodborg Merrald, indtog som sidst startende rytter hal M medden 10-årige Gørklintgårds Quarter Boy (e. Quarterback / Blue Hors Don Schufro) (Foto: Jp-Photo.dk)

 

Bortset fra at Quarter Boy indledningsvist blev lidt svær i tilbagetrædningen, fremviste ekvipagen et særdeles harmonisk og flydende program og demonstrerede på fineste vis rigtig flot og let ridning, Det kunne ses på Quarter Boys gang, når han ubesværet flød hen over arenabunden i Hal M, til stor glæde for både publikum og dommere. Efter ridtet brød publikum ud i jubel og en glad Nanna vidste at endnu en sejr ved hingstekåringen var hjemme, da storskærmen proklamerede en samlet dommerscore på 72,765 %.

 

 

Sandroneur og Jacob Nørby Sørensen første ekvipage på banen

Først startende ekvipage i klassen var Jacob Nørby Sørensen på den elastiske og smukke UVM hest Ellegaardens Sandroneur (e. San Amour I / de Noir). Det blev til en ridt til 68,118 %.

 

Pænt ridt fra Seierskilde og Cocio

Næste rytter på banen var Lisbeth Seierskilde på Jonstrupgaardens Cocio (e. Desperatos / Camelot), der er en lidt gammeldags type dressurhest, men en særdeles velreden og velfungerende hest. Ekvipagen leverede rigtig fin ridning, og lagde sig foreløbigt i spidsen for konkurrencen med 69,794 %, der i sidste ende sikrede dem en endelig femteplads i dagens Intermediare.

 

Billede

 

Lisbeth Seierskilde på Jonstrupgaardens Cocio (e. Desperatos / Camelot) (Foto: Jp-Photo.dk)

 

Næste rytter på banen var polske Przemyslaw Kozanowski, der red den i dansk sammenhæng ikke helt ukendte hest Zome Zin (e. Blue Hors Zack /Florestan), der i sin tid gik 4-års championat i Danmark. Også her er der tale om en list gammeldags type hest med masser af krop og en lidt kort hals, men særdeles velfungerende. Der indsneg sig et par misforståelser undervejs og ekvipagen endte med en dommerscore på 61,441 %o som næstsidste ekvipage i det endelige resultat.

 

Næste rytter på banen var tyske Nadja White på den 9-årige vallak Cayuno (e. Casino Royale / Matador xx). Det blev bl.a. til et ærgerlig fejl i den ene af galoppiruetterne, og der indsneg sig en del taktfejl. Ridtet rakte til 64,206 % og en foreløbig tredjeplads, der sluttelig blev til en samlet 7. plads.

 

Lone Madsen og Rosmarin

Næste rytter på banen var igen dansk - erfarne Lone Madsen på den 10-årigebrune hoppe Heslegårds Rosmarin (e. Heslegårds Rubin / heslegårds Louis), er er efter elitehoppen Luna. Ekvipagen red til 66,618 %, og sluttede på en samlet sjetteplads.

 

Billede

 

Lone Madsen på den 10-årigebrune hoppe Heslegårds Rosmarin (e. Heslegårds Rubin / heslegårds Louis) (Foto: Jp-photo.dk)

 

Carina nevermann Thorup på dem skønne Soda Pop (e. Sir Donnerhall / Bonheur) havde taget sin egen fanskare med til klassen, der udbryd i jubel efter deres ridt. Ekvipagen havde international debut ved dette stævne efter flere sejre i lilletur ved landsstævner, og havde også en god tur rundt på banen, hvor vallakken fik vist sine elastiske og svævende travbevægelser. Det blev til en dommerscore på 69,529 og en samlet fjerdeplads til ekvipagen.

 

Billede

 

Carina nevermann Thorup på dem skønne Soda Pop (e. Sir Donnerhall / Bonheur) (Foto: Jp-Photo.dk)

 

Belgiske Brecht D Hoore på Favian WH (e. Zizi Top /Roman Nature) fuldførte en rigtig flot ridt, og lagde sig i spidsen for konkurrencen med 71,118, men blev altså til sidst fortrængt fra førstepladsen af Nanna og Quater Boy, mens feltets næstsidste rytter, hollandske Dominique van der Horst, på den internationale dressurhest Excel (e. Rousseau / Contango) der samlet sluttede feltet af med 59,235 og dagens laveste karakter

 

Se det samlede resultat fra klassen her

 

Billede

 

Nanna Skodborg Merrald og Gørklintgårds Quater Boy lukkede og slukkede festen i en totalt proppet hal M, da ekvipagen med et overbevisende ridt, som sidst startende ekvipage overhalede alle konkurrenter og tog sejren i dagens firstjernede Intermediare (Foto: JP-Photo.dk)

 


Tilføjet d. 09-03-2019 kl. 15:14 og sidst rettet den 09-03-2019 kl. 15:33 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
05-09-20 Dufour og Cassidy i front af DM 2020
14-01-20 5-stjernet dressur i Boxen
17-12-19 Omrokeringer i den amerikanske elitedressur-trup
23-07-19 De unge klar til kamp for Danmark ved EM
30-06-19 NM medaljeregn til Danmark
11-06-19 Kasprzak sælger Quarton
03-06-19 DM i dressur i weekenden
28-05-19 Junior og Young Riders udtaget til NM i dressur
24-05-19 Overbevisende dansk dressurungdom!
01-05-19 Daniel 7'er på verdensranglisten og bedste mand!


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider