Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Queenpark sparkede stemningen op!

Med 10 i både kapacitet og galop sparkede Queenpark Windy med Andreas Helgstrand i sadlen stemningen op i Jyske Bank Boxen, MCH Messecenter Herning, i anden afdeling på anden dagen for Blue Hors Unghestechampionatet for de dressurbetonede heste

 

Stemningen høj i en vindomsust box

Queenpark Windy (e. Sezuan / Blue Hors Soprano) med Andreas Helgstrand i sadlen, og Ziva Enshøj (e. Blue Hors Zack / Uno Don Diego) Hannes Lüth blev højdepunkterne i Blue Hors Unghestechampionat i Jyske Bank Boxen, MCH Messecenter ved Dansk Varmblods 40-års jubilæum, hvor et engageret og oplagt publikum fulgte med i over hele eftermiddagen, og hvor særligt de to nævnte heste gav stemningen et eftertrykkeligt spark opad, mens vinden hærgede den stor bygning udenfor.

 

To 10-taller

Vinderen af anden afdeling af Blue Hors Unghestechampionat for de dressurbetonede heste på andendagen for Blue Hors Unghestechampionat i Jyske Bank Boxen, MCH Messecenter Herning blev Queenspark Wendy (e. Sezuan / Blue Hors Soprano) med rutinerede Andreas Helgstrand i sadlen. Det blev til et rigtig flot og afslappet program der kastede ikke mindre end to 10-taller fra sig for henholdsvis kapacitet og galop.

 

 

Queenspark Wendy vinder
Vinderen af anden del af dressurchampionatet blev den natsorte Queenspark Wendy, som blev vist med Andreas Helgstrand i sadlen. Det blev et overlegent ridt med en afslappet unghest, der udstrålede selvtillid og her kommer jeg attitude og koncentration, fremviste formidabelt dressur potentiale, hvilket gjorde udfaldet og indkasserede Queenspark Wendy sejren. Boxen i Herning eksploderede herefter i jubler og klapsalver, ledsaget af dommerkommentaren "Wow, hvor er det vildt, at så ung en hest har så meget skub og mekanik.", kom det spontant fra Isobel Wessels, efterfulgt af "men hun ser glad ud, når hun gør det".

 

Fra Andreas Helgstrand lød det "Jeg er super tilfreds med Queenpark Wendys præstation inde i Boxen, selvom hun var tændt på opvarmningen på grund af blæsevejret. "En hest der har det hele", tilføjede Andreas.

 

Queenpark Wendys fik samlet 9.5 for sin trav, 8.5 for sin skridt og et flot 10-tal for sin galop. Dommerne beskrev Queenpark Wendys evne til at gå frem og komme tilbage i galoppen som kvittering for 10-tallet for galop, mens skridten ifølge dommerne godt kunne være lidt mere afslappet.

 

Ziva Enshøj med lækker galop
På andenpladsen ligger Ziva Enshøj, der ejes af Helgstrand Dressage. Denne elegante og letbenede hoppe med optimal mekanik og bevægelighed gjorde indtryk på dommerne og indkasserede 9 for kapacitet, trav og galop. Dommerne kommenterede, at hun har en skøn villighed til samling i trav og en rundet, atletisk galop med samme gode evne til samling.

Hannes Lüth red hoppen med stor indføling og ro, hvormed hun fremstod energisk med stort overskud, og preciøsitet, og koncentration. "Din hest håndterer larmen utrolig flot," sagde dommer Isobel Wessels, henvisende til hestens ro, til trods for stormende vindstyrker udenfor boxen, og fremhævede endvidere hoppens store muligheder og fremtid i dressursporten.

 

Det blev en rigtig fllot anden afdeling, med megen flot ridning og ikke mindst heste af en meget høj kvalitet, der lover godt for fremtiden i dansk dressuravl og sport.

 

Billede

 


Tilføjet d. 08-03-2019 kl. 20:28 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
13-03-19 Publikum-rekord i Herning
12-03-19 De vandt – and never gave up%!
10-03-19 De største stjerner og de unikke øjeblikke
10-03-19 Horsebo Smarties hædret
09-03-19 Tysk sejr i CSI2* Medium Tour
09-03-19 Årets Hingst 2019 i DV er Skovens Rafael
09-03-19 Nanna og Quarter Boy sejrer i Intermediare
09-03-19 Hingstepræsentation for de morgenfriske
09-03-19 40 år med DV ad ’memory lane’
08-03-19 Forrygende Grand Prix med stjernedrys


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider