Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Europæiske springryttere valfarter til Herning

De internationale springklasser ved Dansk Varmblods hingstekåring i Herning er nu fuldt booket - 11 dage før sidste frist for anmeldelse, flere internationale profiler og den hjemlige elite er at finde i Herning til marts

 

Springklasserne melder udsolgt

Da Dansk Varmblod i 2016 supplerede forbundets hingstekåring, Unghestechampionat og gallashows med internationale konkurrencer i dressur og springning var der fornuftig interesser for stævnet fra udlandet

 

Efter det første år løb rygterne stærkt om det imponerede setup i Herning, og flere eliteryttere fulgte de næste par år. I år kan Dansk Varmblods direktør Casper Cassøe så melde alt optaget - 11 dage før sidste anmeldelsesfrist.

"Interessen for at ride i Herning har været ekstra stor i år, og det betyder, at vi vil have 340 heste til start i de 2-stjernede konkurerncer og 200 heste i de 3-stjernede konkurrencer, fortæller han.

 

Mange nationer repræsenteret

Mange nationer bliver repræsenteret i MCH Messecenter Herning fra den 6. - 10. marts, og selvom enkelte af de førende nationer endnu ikke har sat rytternavn på de pladser de har booket, så ved arrangørerne allerede nu, at de tidligere europamestre Marco Kutcher (GER) og Rolf-Göran Bengtsson(SWE) har meldt til start, og det samme har OL-sølvvinder Peder Fredricson og den hollandske landsholdsrytter Leopold van Asten, for blot at nævne nogle enkelte. Hele den hjemlige elite har meldt sin ankomst til Herning, så der er ingen tvivl om, at springrytterne vil vise god sport, når det rigtig går løs i en af de tre opvisningshaller.

 

 

Springkunkurrencerne skydes igang torsdag

Torsdag aften fra kl. ca. 18 afvikles to store springklasser i den tre-stjernede tour inde i Boxen, det er også Boxen, som fredag kl. 15 ligger bund til Skibby HC's rangkingklasse på 150 cm, og så afvikles Stutteri Ask Grand Prix inde i Boxen lørdag middag.

 

Dressurryttere kan fortsat nå at tilmelde sig

Der er endnu ikke sidste frist for anmeldelse for dressurrytternes vedkommende, men arrangørerne ved positivt, at hele den danske A-trup har meldt sin ankomst. Dressurkonkurrencerne er på 4-stjernet niveau, og ECCO Grand Prix afvikles i Boxen fredag formiddag fra kl. 8.30, mens dressurkonkurrencerne slutter med Helgstrand Dressage Grand Prix kür søndag eftermiddag inde i Boxen.

 

Se tidsplanen HER

 

Gang i billetsalget

"Billetsalget går fortsat forrygende", fortæller Casper Cassøe, og der er stort run på billetterne, ikke alene til gallashowene fredag og lørdag aften, men også til det varierede dagsprogram.

 

Også MCH Messecenter Herning, der sælger billetter til messen Hest & Rytter, melder om en stigning i forsalget af billetter på 30% i forhold til samme tidspunkt sidste år. Det er herligt, at så mange hesteentusiaster har fået smag på at få årets hesteoplevelse i Herning med hingste, super sport, show og meget, meget mere.

 

Billede

 

De internationale springklasser ved Dansk Varmblods hingstekåring i Herning er nu fuldt booket - 11 dage før sidste frist for anmeldelse, flere internationale profiler og den hjemlige elite er at finde i Herning til marts


Tilføjet d. 17-02-2019 kl. 19:01 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)





Seneste relaterede nyheder
14-01-20 5-stjernet dressur i Boxen
13-03-19 Publikum-rekord i Herning
12-03-19 De vandt – and never gave up%!
10-03-19 De største stjerner og de unikke øjeblikke
10-03-19 Horsebo Smarties hædret
09-03-19 Tysk sejr i CSI2* Medium Tour
09-03-19 Årets Hingst 2019 i DV er Skovens Rafael
09-03-19 Nanna og Quarter Boy sejrer i Intermediare
09-03-19 Hingstepræsentation for de morgenfriske
09-03-19 40 år med DV ad ’memory lane’


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider