Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Schockemöhles WFFS resultater lækket

Fire af Schockemöhles dressurhingste i Muhlen er blevet testet positive for WFFS, heraf to Fürstenball afkom. Tre springheste er tilige positive, og derfor ialt 7 af 52 hingste hos Schockemöhle testet WFFS positive, afslører Schokemöhles amerikanske distributør

 

Nægtet at udlevere testresultater

Adskillige af de store tyske hingsteholdere har som bekendt nægtet at offentliggøre deres WFFS test resultater for 2018, af frygt for økonomiske tab. Dette har medført at mange avlere har offentliggjort WFFS testresultater af deres afkom på de sociale medier.

 

Nu har den nye tyske lovgivning på området imidlertid gjort det obligatorisk for hingsteholdere af avlsaktive hingste, at få testet og offentliggjort resultaterne pr 1. januar 2019. Der er derfor ikke længere nogen vej udenom, for de tyske hingsteholdere - de er tvunget til at offentliggøre deres resultater.

 

 

Schockemöhle har tilbageholdt resultater

En af de absolut største tyske hingsteholdere, der har en stor samling af dressurhingste er Paul Schokemöhle, der også har et tæt samarbejde med flere af de store danske hingsteholdere.

Schokemöhle har imidlertid også været blandt de tyskehingsteholdere, der har tilbageholdt avlshingstenes WFFS status, hvilke der er oprørt mange avlere.

 

Amerikansk distributør afsløret testresultater

Nu har Schockemöhles amerikanske distributør Judy Yancey revet proppen af flasken og har offentliggjort Schockemöhles WFFS resultatliste på WBG WFFS Awarenes Group's Facebook side.

 

Af de fire dressurhingste der er testet positive er to efter Fürstenball. Det drejer sig om Fürsten-Look (e. Furstenball), Fürst Toto (e. Fürstenball), Top Gear (e. Totilas) og Bluetooth (e. Coeur x Bordeaux).

 

Populær springhigngst også positiv

Udover de fire dressurhingse, kom det ikke som en stor overraskelse at også Schokemöhles unge top-springhingst Balou de Rouet (e. Baloubet de Rouet) er testet positiv, efter at et stort antal avlere har offentliggjort positive testresultater for deres Balou afkom på Facebook. Derudover er også Action Blue (e. Action Breaker) og Chacgramo (e. Chacco-Blue) testet WFFS positive.

Såldes er 7 af Schockemöhles 52 aktive avlshingste testet WFFS positive.

 

Billede

 

Fire af Schockemöhles dressurhingste i Muhlen er blevet testet positive for WFFS, heraf to Fürstenball afkom. Tre springheste er tilige positive, og derfor ialt 7 af 52 hingste hos Schockemöhle testet WFFS positive, afslører Schokemöhles amerikanske distributør


Tilføjet d. 12-01-2019 kl. 11:41 af i kategorien Ridesport.
Tags: Schokemöhle og WFFS.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
30-04-19 Få WFFS-testet dit føl på følskuet
21-01-19 WFFS – storm i et glas vand?
18-01-19 Schokemöhle vil betale for WFFS føl
18-01-19 Blue Hors Don Schufro er WFFS positiv
12-12-18 EU indfører obligatorisk test for WFFS fra 2019
16-07-18 ASK hingste frikendt for WFFS
26-06-18 Tysk hingstestation bryder WFFS-tavshed
23-06-18 To Helgstrand hingste testet WFFS-positive
19-06-18 20% af gelderlander hingste er WFFS-bærere
08-06-18 Dansk Varmblod om WFFS


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider