Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Storstilet masterclass og fejring af Carl Hester

Et storslået arrangement med Masterclass med Carl Hester, foran flere tusinde tilskuere og bla. deltagelse af Dujardin, Valegro og Hesters tidligere topheste, blev til en storstilet hædersbevisning af britisk dressurs ukronede konge, da arrangementet blev forvandlet til en forsinket fødselsdagsfejring af Hester, der rundede 50 år i sommers

 

Tusinder fejrede Hester

Heste-nettet var med på pletten, da Carl Hesters 50-års fødselsdag lidt forsinket blev fejret ved det store årlige Your Horse Horseshow i Stoneleight Park i Warwikshire nær Birmingham i England sidste weekend, ved et særarrangement lørdag aften den 11. november.

 

Flere tusinde tilskuere var pakket sammen i salen omkring den store arena for at se Carl Hester give en Masterclass og være med til at fejre, at et af landets mest fremtrædende dressurpersonligheder, der har gjort så utroligt meget for den britiske dressursport, havde rundet et skarpt hjørne.

 

Billedgalleri for VIP gæster

Aftenen begyndte lidt tidligere for de betalende VIP gæster, er på forhånd havde købt sig til at smugkigge på det til lejligheden opstillede billedgaller fra Carl Hesters karrierre, som var t maleri med en portrætsamling ag højdepunkterne fra Stockholm 1990, forskellige EM stævner og olympiader, i hvilke konkurrencer Carl Heste havde repræsenteret Storbritannien.

 

Billede

Billede fra galleriet (Foto © Bob Langrish)

 

Prominente testemonials

Aftenen startede med hyldest seancer i form af video sekvenser fra prominente personer i og omkring Hester fra dressur- og hesteverdenen. Fremtrædende dressurpersonligheder så som Isabell Werth, Patrik Kittel, Robert Dover, Anne Van Olst og ikke mindst Hesters egen elev og protege Charlotte Dujardin, tårnede frem på den til lejligheden ophængte storskærm. hvor de kommenterede Hesters store bidrag til dressuren og ønskede ham tillykke.

 

Også sangerinden Leona Lewis havde indtalt en hilsen fra sit hjem i Los Angeles, hvor hun huskede sit besøg hos Hester og en enkelt ridetur på Valegro. Det var en synlig berørt Hester, der beskedent tog imod de mange flotte lovprisninger, der fremgik af storskærmen.

 

Masterclass og gensyn med tidligere top-heste

Charlotte Dujardin, havde også en helt central rolle under Hesters Show aften og masterclass, hvor Hester tog turen på jorden og gav instrukser, mens Charlotte i vid udstrækning tag turen på hesteryg bl.a. på den britiske darling Valegro.

 

Mange af Hesters langvarige støtter deltog personligt i aftenens fejring af det store britiske dressurnavn inklusive medejeren af Valegro, Hesters venner og nærmeste familiemedlemmer. Som det er passende for Hester, var det ikke alen de tobenede der var med til at fejre dressurkongen - men også de firbenede fik særlig opmærksohed.

 

Som den store hestemand som Hester er, tænker han altid først og fremmest på de firbenede, og hvad var en mere naturlig tanke, end at vise overfor de tusindvis af fans i salen, hvad der var blevet af hans tidligere top-dressurheste.

 

Det kunne Hester naturligvis ikke gøre bedre, end ved at fremvise dem alle under rytter, og demonstrere for alle, at de fortsat er i fin form. Utopia. Den smukke og stadig livlige Utopia deltog under Carl Hesters staldmand Alan Davis, og skabte jubel blandt tilskuerne, da hun så ud til at nyde rampelyset igen til fulde, Dertil fulgte tillige Escapado, Liebling, Dances with Wolves, der alle så fantastiske ud til trods for deres gennemsnitlige høje aldre.

 

Billede

Hester med Utopia, Nip Tuck og Valegro

 

Valegro og Dujardin

Aftenen centrerede foruden de mange på forhånd optagede og til tider lidt for lange hyldest taler på storskærmen, om Valegros entre under Charlotte Dujardin. Desværre fremviste han ikke sin fantastiske Kür fra London, men Charlotte red rund og viste forskellige af hans øvelser, som fortsat er spektakulære at beskue, især hans imponerende trav.

 

Valegro fremviste sine vanlige styrker, og demonstrerede på overbevisende vis, at han fortsat ville være i stand til at hjembringe medaljer, hvis det virkelig gjalt, skønt han nu er pensioneret. Det var tydeligt at den hollandske vallaknød opmærksomheden, idet han ofte vendte hovedet opmærksomt og venligt ud mod publikum, når han fik en lille skridtpause for løse tøjler. Denne lille gestus var naturligvis populær hos puplikum og det var tydeligt at han er en ægte darling.

 

Billede

Dujardin på Valegro som var objekterne i Hesters masterclass

 

Fødselsdagskage og gaver

Dujardin bød på en stor fødselsdagsdage som hun overrakte til Hester, og han fik tillige overrakt en flot fødselsdagsgave i form af en kommissioneret portræt tegning udarbejdet af den britiske kunstner Bethany Vere af Valegro, Uthopia og Nip Tuck med titlen ' The noble Three" (De tre Noble).

 

2012 Grand Prix Kür på amerikanst OL-håb

Afslutningsvis havde Hester lånt den amerikanske Grand Prix dressurrytters Batesons hest Alcazar,som heste gennemførte sit Kür program fra OL i London 2012 på, som de begge gennemførte i fin stil, til trods for at Hester blot havde prøvet at ride det på Alcazer for første gang aftenen i forvejen. Det er endvidere håbet at Bateson formår at kvalificere sig til det kommende OL på netop Alcazar på det amerikanske dressurlandshold, og hun er i England for en periode, hvor hun får god hjælp af Carl Hester.

 

Billede

Carl Hester rider sin London 2012 kür på Alcazar

 

Det var en flot aften med venfortjent hæder til Hester for hans store arbejde for dressursporten, også selv om arrangørenes billetpris på de godt 75 pund for denne fejring af Hester og de lidt for lange videoindslag, lagde betydelgt malurt i bægret for de mange af tilskuerne der havde forventet en ægte masterclass med dressuridolet og Charlotte Dujardin denne aften

 

Du kan se billeder fra gallaaftenen og billedgalleriet på arrangementets webside og alle video testemonials her

 

Billede

Carl hester med sin fødselsdagsgave et progræt af tre af hans topheste Valegro, Uthopia og Nip Tuck med titlen ' The Noble Three"

 


Tilføjet d. 17-11-2017 kl. 09:57 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
26-09-20 Hester nyder succes på ny hest
18-09-20 Valegro trives som pensionist på 4. år
05-04-20 Gense Valegros sidste ridt
04-01-20 Hester vinder i Liverpool på Nip Tuck
17-12-19 Dujardin: Følelsen var fantastisk
17-09-19 Hester og Nip Tuck britiske dressur mestre 2019
08-07-19 Hester tager sejren i specialen i Hartpury
08-07-19 Dujardin og Freestyle sejrer med 2x personlig highscore
17-06-19 Freestyle retur i storform – dobbeltsejr på over 80%
13-06-19 Hesters OL-hest Escapado er ikke mere


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider