Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Zonik kommer ikke til start i Olympia

Det traditionsride juleshow London Olympia Horse Show, bliver uden den danskavlede hingst Glocks Zonik, som har fået feber. Afbuddet kommer oven i at også den populære nationale stjerne Mount St John Freestyle har meldt afbud til årets populære sidste World Cup kvalifikation

 

Zonik melder afbud

Den dansk avlede DV Zonik kommer ikke til start ved året sidste World Cup kvalifikation ved det store juleshow på London Olympia Station. Ifølge hestens ejer, hollandske Glock er hesten ikke fit udtalte han den 14. december: "Zonik spiste ikke rigtigt i dag og her til aften havde han feber. Så vi var nød til at aflyse hans deltagelse i London, da vi ikke ville risikere den lange rejse. Vibeklager meget, men hensynet til hesten kommer først".

 

Flere afbud fra publikumfavouritter

Dette svarer til den melding, der også kom fra den spanske rytter Juan Matute Guimon for få dage siden, der også har været nød til at aflyse.

 

 

Britiske Charlotte Dujardin, der også har været nødsaget til at afmelde hendes nye tophest Mount St John Freestyle, deltager i stedet på Carl Hesters hest (se her).

 

Det internationale felt i årets sidste World Cup kvalifikation er hermed reduceret til et felt på 12 ryttere.

 

Billede

 

Det traditionsride juleshow London Olympia Horse Show, bliver uden den danskavlede hingst Glocks Zonik, som har fået feber. Afbuddet kommer oven i at også den populære nationale stjerne Mount St John Freestyle har meldt afbud til årets populære sidste World Cup


Tilføjet d. 18-12-2018 kl. 08:54 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
13-12-18 Freestyle afmeldt Olympia jule World Cup


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider