Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Daniel og Olymbrio – en sand sejrsdans!

Cathrine Dufour og Daniel Bachmann Andersen, skulle igen i dag lørdag konkurrere mod hinanden i Specialen ved World Cup Herning. I dag blev rollerne byttet rundt og det blev til en tæt sejr til Daniel foran unge Dufour, i et super seværdigt opgør

 

Tæt dansk opgør i Grand Prix Specialen

Stemningen var helt høj i Jyske Bank Boxen Lørdag morgen, hvor programmet stod på endnu mere flot dansk dressur i Helgstrand Dressage Grand Prix Special i den trestjernede store dressur tour ved World Cup Herning, hvor både Daniel Bachmann Andersen og Cathrine Dufour igen skulle på banen med deres unge verdenstalenter. I dag blev det Daniel og Olymbrio der gav den ekstra gas og løb med sejren, mens det var Cathrine Dufour og Bohemian, der to sejren i fredagens Grand prix, men måtte til trods for at puste Daniel og Olymbrio i nakken tage til takke med andenpladsen

.

Sejrsdans til Daniel og Olymbrio

Daniel Bachmann Andersen og den charmerende 10-årige avlshingst Blue Hors Don Olymbrio viste storform i Jyske Bank Boxen, hvor de med et meget flot og udtryksfuldt ridt dansede sig helt til tops på podiet med en Grand Prix Special, i en totalt stille og koncentreret hal. Alle på publikum tribunerne var dybt koncentrerede og fulgte opmærksomt den danske ekvipage hele banen rundt.

Daniel og Blue Hors Don Olymbrio havde tydeligvis skruet niveauet endnu et niveau om fra dagen før. Olymbrio fremstod endnu mere udtryksfuld i Specialen, og fremviste med flotte øgninger og passage på langsiderne, smuk piaffe og viste tillige et rigtig flot galopprogram, med helt eminente piruetter.

 

Publikum fulgte intenst resultatlisten, for Cathrine Dufour og den blot 8-årige Bohemian, der var startet tidligere lå i front. Forud for at Daniel og Olymbrio kom på banen. De havde dog en enkelt dyr fejl undervejs, men leverede ellers et harmonisk og ubesværet ridt. Bohemian viste til fulde hvor stort et talent denne hest er, selvom der fortsat mangles lidt styrke i de samlende øvelser, grundet hestens unge alder. Alligevel var det blevet til flotte 76,404 % af dommerne.

 

 

Daniels ridt blev derfor fulgt intenst fra alle tilskuerrækkerne efterhånden som karaktererne tonede frem på skærmen, og det så hele vejen meget tæt ud - lige til det sidste. Resultatet blev da også afgjort med mindst mulig margin. Daniel tog sejren med 77,404% med blot et enkelt procentpoint foran Cathrine Dufour.

 

Bohemian en lovende stjerne

Det må dog siges at Dufour kun kunne være tilfreds med resultatet. Bohemian er blot 8-år gammel til sammenligning med Olymbrio's 10 år, og det gør en forskel i rutine og styrke i de samlende øvelser. Cathrine udtrykte da også overordnet stor tilfredshed med deres resultat efterfølgende:

"Det var helt super igen i dag," sagde Cathrine Dufour efterfølgende. "Og jeg synes, det var bedre end i går. Han var så fin i piaff og passage, og så vi havde vi lige en dyr fejl i etterne i dag, men det betyder ikke noget, han er jo kun 8 år. Der er ingen tvivl om, at han er en fantastisk hest for fremtiden. Det er så fedt at ride her i Boxen - og igen i dag var publikum bare fantastisk."

 

Se de samlede resultat fra klassen her

 

Billede

 

Cathrine Dufour og Daniel Bachmann Andersen, skulle igen i dag lørdag konkurrere mod hinanden i Specialen ved World Cup Herning. I dag blev rollerne byttet rundt og det blev til en tæt sejr til Daniel foran unge Dufour, i et super seværdigt opgør. Her ses vinderekvipagen (Arkivfoto JP-Photo.dk)


Tilføjet d. 20-10-2018 kl. 18:03 af i kategorien Ridesport.

Seneste relaterede nyheder
04-04-20 Dufour i top-10 med Bohemian
09-12-19 Cassidy ikke klar til pension - verdens femte bedste igen!
01-12-19 Dufour og Cassidy dansede sig til ny rekord
10-11-19 Agnete skal ride Olymbrio
22-07-19 Whauu for en 4.-plads til Dufour i kürfinalen i Achen
20-07-19 Danmark tager sølv i Nations Cup efter urørlige tyskere
25-05-19 Way to go - Daniel og Dufour!
18-03-19 Daniel og Olymbrio storstilet dobbeltsejr over Werth og Don Johnson
12-03-19 De vandt – and never gave up%!
18-02-19 Dufour gir clinic i Herning


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider