Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Tyskland fører WEG dressur

Første halvdel af dressurfeltet ved WEG har redet Grand Prix, og den foreløbige stilling e, at Tyskland fører med Sverige på en overraskende andenplads foran USA på tredjepladsen. Tyske Jessica Von Bredow-Werndl har lagt sig i spidsen af konkurrencen på trakehner hoppen TSF Dalera BB

 

Foreløbig førsteplads til Tyskland

Storfavoritten Tyskland har indtaget den foreløbige føring i hold dressurkonkurrencen ved verdensmesterskaberne efter at den første halvdel af ekvipagerne har været igennem Grand Prixen. Sverige ligger på en overraskende andenplads, men det det måske ikke så overraskende endda, da svenskerne længe har præsteret saibilt på høje niveauer internationalt, så det er umiddelbart fuldt fortjent til broderfolket. USA ligger på en foreløbig samlet tredjeplads, her hvor de to stærkeste ryttere Kasey Perry Glass og Laura Graves endnu mangler at gennemføre deres ridt. Meget kan dog endnu nå at ændre sig endnu, da netop mange af de store internationale topnavne først er til start torsdag, og det helt sikkert flyttes meget rundt på toppen af placeringerne, når det endelige resultat foreligger

 

Trakehner på individuel førsteplads

Det er den tyske rytter Jessica Von Bredow-Werndl der på trakehner hoppen TSF Dalera BB foreløbigt har lagt sig i spidsen af konkurrencen. Den 11-årige Dalera BB fdebutteree i store tur for blot 6 måneder siden, og opnåede 76,677 % i Grand Prixen, hvilket kun var hoppens femte internationale Grand Prix. Om hoppens præstation sagde Jessica efterfølgende " Jeg er helt benovet over hvor flot hun håndterede atmosfæren. Det er kun hendes første sæson med rigtig Grand prix og hun gør det som om hun alleree har 10 års erfaring"

 

 

Sverige med på en foreløbbig andenplads

Også Sverige havde et godt ridt. Juliette Ramel på Buriel K.H opnåede en personlig rekord på 75,248 % og opnåede en placering som anden individuelt placerede, og var hermed kraftigt medvirkende til at Sverige opnåede en foreløbig andenplads.

"Jeg varmede ham ikke så meget op for ikke at gøre ham for træt. Når han bliver træt, bliver han stresset. I dag skridtede han meget afslappet".

 

Adrienne Lyle sikrer sig USA's foreløbige 3. plads

Amerikanske Adrienne Lyle red ligeledes den 11-årige hingst Salvino til ny personlig record på 74,860 % og det amerikanske hold ind på en foreløbig tredjeplads, selvom det blev dagens fjerde højeste score.

 

Den individuelle tredjeplads tog nemlig tyske Dorothee Schneider sig af på Sammy Davis Jr. Ekvipagen De opnåede en score på 75,062 %.

 

Billede

 

Første halvdel af dressurfeltet ved WEG har redet Grand Prix, og den foreløbige stilling e, at Tyskland fører med Sverige på en overraskende andenplads foran USA på tredjepladsen. Tyske Jessica Von Bredow-Werndl har lagt sig i spidsen af konkurrencen på trakehner hoppen TSF Dalera BB. Foto af centerscenen (Privatfoto: Rikke Svane)

 


Tilføjet d. 14-09-2018 kl. 06:42 og sidst rettet den 14-09-2018 kl. 07:29 af i kategorien Ridesport.
Tags: WEG 2018.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
29-10-18 Nul doping ved WEG i Tryon
01-10-18 Pararytter bukket af i WEG finale-kür
25-09-18 Individuelt VM guld til Stinna og Smarties
24-09-18 Sheena endte på en 6. plads i votigering ved VM
24-09-18 Ærgerlig 4. plads til paralandsholdet
22-09-18 Voltigøren Sheena har succes ved WEG
22-09-18 Dansk gyser-triumf i paradressur
16-09-18 Utraditionelt gik WEG reining guld til Belgien
16-09-18 WEG küren søndag blev aflyst
16-09-18 Flot dansk indsats med ingen videre til Küren


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider