Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Udbedring af boligmangel i Tryon

Frontfiguren bag WEG i Tryon, Mark bellissimo, havde forregnet sig i forhold til boligbehovet til hestepassere, men sætter nu stort ind for at udbedre manglerne. Han undskylder uforbeholdent, og anerkender i store vendinger hestepassernes vigtige rolle for stævnets afvikling

 

Mangel på hestepasser-boliger

Som det danske landshold også bemærkede ved ankomsten til Tryon, har arrangørerne forregnet sig med henblik på midlertidige boliger til det de mange hestepassere m.v. der ledsager ekvipagerne, og som har givet problemer i den seneste uge siden ankomsten. Som altid er det et stort plaster på såret, når arrangørerne lytter og forsøger hurtigt at udbedre fejlene, og det må man sige de har gjort.

 

Hurtig til at handle

Resolut har arrangørerne sat ind med ekstra boliger og undskylder mange gange overfor sne gæster, at man har forregnet sig.

 

Der er i forvejen opsat 60 midlertidig bungalows og i weekenden blev der sat yderligere 10 op. Forsinkelsen af opførelsen har givet god belægning på de omkring liggende hoteller den seneste uge, og der har været indsat shuttle-busser til og fra hestesportscenteret, men det er nu engang det bedste for alle parter at hestepassere og andet personale ikke er alt for langt fra staldene og det er nu klaret.

 

 

900 hestepasser-boliger

I alt 900 hestepassere forventes at indfinde sig i Tryon under WEG. Ca. 450 er ankommet i indeværende uge og yderligere 450 forventes at ankomme i løbet af de næste to uger. De skal alle støtte op under afviklingen af verdensmesterskaberne for de i alt 8 hestediscipliner der er repræsenteret.

 

Undskylder og anerkender hestepassernes betydning

Mark Bellissimo der star bag hele arrangementet påtager sig personligt skylden for fejlen og for at rette op på manglerne: "Jeg har gjort det til et personligt ansvar at sikre boliger til alle hestepassere på stedet, og jeg har underestimeret behovet. Jeg var for optimistisk. Jeg tog fejl og undskylder. Vi gør alt hvad vi kan på at rette op på situationen"

 

Og Mark Bellissimo fortsætter: "Vores organisation har altid været dedikeret ti at anerkende vigtigheden af hestepassere. De er en kritiks ressource for succesen og velfærden af de deltagende heste atleter og vi har den største respekt for deres daglige arbejde. Vi indførte en hæderspris for tre år siden på alle vores hestesportscentre, for at anerkende og belønne hestepassere under prisuddelingen med kontante belønninger, og vi har planer om at gøre det samme ved FEI world Equestrian Games tryon 2018. Uden vore hestepassere, ville der ikke være nogen hestesport. I har mit ord for at vi vil løse alle udfordringer der vedrører hestepassernes boligudfordringer" slutter manden i spidsen for denne store hestesportsbegivenhed Mark Bellissimo.

 

Alle hestepassere - også de danske skulle hermed med sindsro snart kunne se frem til en dejlig varm seng on site.

 

Billede

 

Frontfiguren bag WEG i Tryon, Mark Bellissimo, havde forregnet sig i forhold til boligbehovet til hestepasserne. Han sætter nu stort ind for at udbedre manglerne, undskylder uforbeholdent manglerne, og anerkender i store vendinger hestepassernes vigtige rolle for stævnes afvikling

 


Tilføjet d. 12-09-2018 kl. 06:17 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
29-10-18 Nul doping ved WEG i Tryon
01-10-18 Pararytter bukket af i WEG finale-kür
25-09-18 Individuelt VM guld til Stinna og Smarties
24-09-18 Sheena endte på en 6. plads i votigering ved VM
24-09-18 Ærgerlig 4. plads til paralandsholdet
22-09-18 Voltigøren Sheena har succes ved WEG
22-09-18 Dansk gyser-triumf i paradressur
16-09-18 Utraditionelt gik WEG reining guld til Belgien
16-09-18 WEG küren søndag blev aflyst
16-09-18 Flot dansk indsats med ingen videre til Küren


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider