Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Dansk ponyekvipage nr 1 i verden og på vej til EM

Den danske ponyrytter Alexander Yde Helgstrand og Adriano B indtager for tiden en fornem førsteplads på FEI's verdensrangliste for ponyekvipager og er på vej til EM for ponyer i England, for sammen med det danske ponylandshold at kæmpe om medaljer

 

Vader i succes

Familien Helgstrand nærmest vader for tiden nærmes i succes både økonomisk og hestesportsligt. De seneste år er forretningen ekspanderes voldsomt, men saucen på dressurbanerne følger med. For Helgstrand Dressage har UVM i Ermelo været en stor succes med to guldmedaljer og verdensmestertitler, men succesen rækker også videre til den næste generation.

 

Alexander Helgstrand ligger lige nu nr. 1 på verdensranglisten for ponyryttere med Adriano B, og er lige nu på vej til EM Bishop Byrton i Engand, sammen med det øvrige danske ponylandshold for at deltage i kampen om EM-medaljer i dressur.

 

 

Helgstrand Dressage skriver følgende på deres hjemmeside:

"Det er en stolt Alexander, der snart er på vej til EM i England - ikke bare fordi, han er blevet udtaget som en del af det danske hold på Adriano B., men også fordi han i skrivende stund ligger nummer 1 på FEI's verdensrangliste for pony - en placering, der længe ikke har været indtaget af en dansker".

 

Velfortjent 1.-plads på verdensranglisten

Alexander har opnået den øjeblikkelige imponerende placering som verdensranglisten nr. 1 på Adriano B, på baggrund at ekvipagens seneste meget flotte resultater.

 

Alexander opnåede bl.a. både til Aalborg Dressage Event, til Equitour Aalborg, Future Champions i Hagen og NM flotte resultater. I Hagen vandt Alexander sølv for hold og en individuel 3. plads i küren med hele 75,1% på Adriano B. i Hagen. Derudover vandt han guld ved NM, både for hold og individuelt med en imponerende gennemsnitsprocent over de tre dage på hele 79,14%.

 

På FEI's verdensrangliste for pony indtager Alexander og Adriano B. førstepladsen med hele 2014 point foran flere topryttere fra Tyskland, heriblandt Moritz Treffinger og Top Queen H (2011) samt Julia Barbian og Der Kleine König (1913).

 

De bedste forudsætninger

Alexander er naturligt som søn af Helgstrand ægteparret, opfostret med heste i blodet, og har hele vejen fået de bedste forudsætninger for at opnå top-resultater. Udover et naturligt talent for dressursporten, har Alexander siden han har kunne sidde op selv, haft adgang til det bedste hestemateriale og den bedste undervisning, der kan købes for penge, og tillige den rette opmærksomhed fra opbakkende forældre, selvom far og mor har travlt med deres respektive og fælles forretninger og dertil hørende hesteaktiviteter.

 

Undervist samtidigt med deltagelse i UVM

Mens Andreas Helgstrand selv har deltaget ved UVM i den forgangne uge, har der således alligevel været plads til også at forberede Alexander bedst muligt.

 

Adriano B var nemlig med Helgstrands hestetransporter til Holland i sidste uge under afviklingen af UVM, hvor han har været opstaldet i en af Van Olsts stalde 10 km fra Ermelo, så Alexander kunne følge med familien og samtidig passe sine forberedelser.

 

Van Olsts stald har samtidig været opsamlingssted for de danske ponydressurryttere, og Andreas Helgstrand har selv midt i alle aktiviteterne ved UVM, taget sig tid til selv at være ude og undervise Alexander hver eneste dag, mens UVM stod på.

 

Melder om topform forud for EM

Helgstrand Dressage melder tillige at Alexander og Adriano B. er i topform her op til EM, så nu skal førstepladsen forsvares, når europamesterskaberne skydes i gang i indeværende uge.

Her skal han sammen med det øvrige danske hold kæmpe om de fornemme medaljer. ??

Det danske EM-ponyhold består af:

  • Alexander Yde Helgstrand og Adriano B.
  • Frederikke Gram Jacobsen og Gee Gee
  • Maja Emilie Leth og Goldfevers Hella Bella
  • Sophia Winther Andersen og Der Harlekin B??

Se mere information om EM stævnet i England på Stævnets hjemmeside her

Se FEI's verdensrangliste for ponyekvipager her

 

 

Billede

 

Den danske ponyrytter Alexander Yde Helgstrand og Adriano B indtager for tiden en fornem førsteplads på FEI's verdensrangliste for ponyekvipager og er på vej til EM for ponyer i England, for sammen med det danske ponylandshold at kæmpe om medaljer. Alexander og Adriano B fra Equitour Aalborg.(Foto: Helgstrand Dressage).


Tilføjet d. 07-08-2018 kl. 18:09 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
02-02-20 Dufour og Bachmann fortsat i top-10
06-11-19 Unge danske dressurryttere i toppen af FEI-listerne
30-08-19 Kvantespring for Dufour og Cassidy
06-08-19 Isabell 3x og Daniel 2x i top-10
29-07-19 Bella Rose tager Weihegold’s 1-plads
01-05-19 Daniel 7'er på verdensranglisten og bedste mand!
05-02-19 Daniel har tre heste med i verdenstoppen
02-11-18 Danske kvantespring op ad FEI ranglisten
29-10-18 Victoria og Solkongen verdens bedste U25 ekvipage
04-10-18 Rokeringer på FEI’s verdensrangliste


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider