Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Sejr til Total Hope i 6-års finalen

Det blev til rent svensk opgør i 6-års finaleklassen, bortset fra at vinderhesten Total Hope er delvist dansk ejet, og Michala Damm Frydenberg fik en ærefuld 5. plads på Zippo, som eneste dansker i denne finale klasse ved Falsterbo Horse Show

 

Sejr til delvist danskejet hest

Det blev den SWB / DV kårede hingst Total Hope (Totilas / Don Schufro), med Pernilla Andreé Hokfelt i sadlen, der som ventet vandt 6-års finaleklassen ved Falsterbo Horse Show i går torsdag, Han og tiltrak sig størstedelen af opmærksomheden i klassen, som han gjorde i tirsdagens semifinale, som han også vandt.

 

Det blev også i finalen til en overbevisende sejr til Total Hope med 77,905 %, hvor samtlige dommere havde hingsten som vinder af klassen.

 

Hingsten har allerede stået til avlsbenyttelse i Sverige igennem to sæsoner og har været flittigt benyttet i Svensk Varmblod, hvor hingsten er blevet ekstremt populær især takket være sin verdensklasse afstamning.

 

Total Hope er ligeledes godkendt i DV, hvilket fandt sted i foråret nogenlunde samtidigt med at hingsten kom på delvist danske hænder. Total Hope ejes fortsat af den tyske storproducent og hingsteholder Paul Schockemühle i kombination med Lone Bøgh Henriksen, HP horses i Hillerød.

 

 

Udelukkende svenske placeringer

Andenpladsen gik til Honnaisseur SJ med Malin Nilsson i sadlen til 75,524 og tredjepladsen til Astoria med Jeanna Högberg i sadlen til 73,143 % og med Malin Nilsson igen på fjerdepladsen med Django Unchained 7 til 72, 905 %. Altså rene svenske placeringer.

 

Michala og Zippo lå længe til en 3. plads

Michala Damm-Frydenberg og Zippo M.I. (e. Blue Hors Zack / Blue Hors Don Schufro), var eneste danske ekvipage kvalificeret til finalen.

 

Den danske ekvipage, lå forud for at de sidste heste i klassen skulle på banen, længe godt til på en samlet tredjeplads i konkurrencen, efter et særdeles veludført ridt, med kun få skønhedsfejl.

 

Ligesom i kvalifikationen imponerede Zippo i finaleprogrammet, for dens vertikale elasticitet, spændstighed og gå lyst, der til sammen gør at han fremtræder harmoniske og overskudsagtig, hvilket tiltrækker denne hest en del opmærksomhed.

 

5.-plads i finalen

Michala og Zippo leverede bl.a. et meget fint trav- og galopprogram. En enkelt fejl i det dobbelt pointgivende skridt program havde de dog godt kunne undvære. Alligevel var helhedsindtrykket særdeles positivt, og endte med et slutresultat på 70,42% og en samlet 5. plads i finalen.

 

Michala særdeles tilfreds med Zippo

Det var da også en særdeles tilfreds Michala der efterfølgende udtalte sig i et interview til Heste-Nettet: "Jeg havde en rigig god tur, og synes det lykkedes at få rettet nogle af de små detaljer, jeg gerne ville have på plads fra i tirsdags". Og Michala glæder sig over hvorledes Zippo har taget turen til Falsterbo "Zippo har virkelig været en stjerne at have med til Falsterbo, og han har været totalt cool inde på banen. Jeg er meget tilfreds med ham."

 

På spørgsmålet om, hvad de har af planer på kort og lidt længere sigt svarer Michala "Nu holder Zippo lidt velfortjent ferie, så må vi se hvilke stævner vi synes han skal gå til efteråret. Det er ikke helt planlagt endnu", slutter en tilfreds Michala Damm-Frydenberg.

 

Det bliver spændende hvad denne ekvipage kan udvikle sig til og hvad fremtiden har at byde på.

 

Se de samlede resultat fra klassen her

 

Billede

 

Det blev til rent svensk opgør i 6-års finaleklassen, bortset fra at vinderhesten Total Hope er delvist dansk ejet, og Michala Damm Frydenberg fik en ærefuld 5. plads på Zippo M, som eneste dansker i denne finale klasse ved Falsterbo Horse Show. På billedet ses Total Hope (Arkivfoto)


Tilføjet d. 13-07-2018 kl. 13:17 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
16-07-18 Dansk nedtur i Nations Cup
16-07-18 Dansk nedtur i 7-års finalen
13-07-18 Top opgør i 5-års finalen
12-07-18 Dobbelt dansk sejr i 7-års
12-07-18 Dansk opdræt sejrer i 4-års klassen i Falsterbo
11-07-18 Michala og Zippo videre til 6-års finalen i Falsterbo
24-03-18 Vitalis kåret i Dansk Varmblod
23-03-18 HP køber hingst efter Totilas og Weihegold


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider