Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Dobbelt dansk sejr i 7-års

Kvalifikationsrunden for 7-års heste blev til dobbelt dansk triumf til Jacob Børby Sørensen og Michael Søgaard, mens de øvrige 4 danskere kom ikke videre til finalerunden ved Trikem klassen ved Falsterbo Horse Show i dag

 

Dansk Spænding til det sidste

Det blev til dobbelt dansk sejr i dagens 7-års kvalifikation ved Falsterbo Horse Show, i en klasse der med danske øjne leverende spænding om resultaterne indtil sidste øjeblik, for hvem ville mon sejre, og hvem ville vi få med videre til den endelige finalerunde?

 

Michael og Jukebox lå til en sejr

Jukebox (e. Jazz / Rubinstein) med Michael Søgaard i sadlen, gjorde rigtig god figur på banen og havde x-faktor ud over det sædvanlige med et meget flot kvalifikationsridt, lagde de sig i spidsen af konkurrencen med 73,048 %. Her lå de overbevisende og temmelig sikkert, lige indtil Jacob Nørby Sørensen kom på banen med Ellegårdens San Droneur (San Amour / De Noir).

 

 

Jacob Nørby Sørensen og Ellegårdens San Droneur lagde hårdt ud med at høste høje karakterer i de første øvelser, der viste at de havde formatet til at true Michael Søgaards førerposition. Efter lidt problemer i galoppprogrammet droslede karaktererene lidt ned, og det var en overgang uklart og spændende, hvem der ville vinde.

 

Da alt blev talt op, var der en lille overvægt til Jacob, der gjorde at han trak stikket hjem. Med en margin på blot 0.19 % kunne Jacob stille sig øverst på sejrsskamlen og Michael Søgaard måtte tage til takke med andenpladsen, men er dog videre til finalen.

 

Ingen øvrige 7-års videre

Desværre blev det også ved det for danskerne. Der var tildelt 10 finalepladser som de 24 startende skulle dyste om, og der var ikke mere held i den danske lejr. Carina Cassøe Krüth på UVM deltageren Red Diamant (e. Romanov / Dream of Heidelberg) red til 69,143 %.

 

Det var tæt på, men det er som bekendt ikke nok, og med en ærgerlig 11 plads og stor dommeruenighed der satte hende på alt fra en 8. til en 14. plads, måtte hun se sig henvist til den første plads udenfor kvalifikationsrækken, og nåede derfor ikke videre til finalen.

 

Heller ikke for Andreas Larsen Springborgs Dunkelball eller Christine Marie Senger på Baccara B, lykkedes det at gå videre.

 

Se det samlede resultat fra klassen her

 

 

Billede

 


Tilføjet d. 12-07-2018 kl. 15:42 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
16-07-18 Dansk nedtur i Nations Cup
16-07-18 Dansk nedtur i 7-års finalen
13-07-18 Sejr til Total Hope i 6-års finalen
13-07-18 Top opgør i 5-års finalen
12-07-18 Dansk opdræt sejrer i 4-års klassen i Falsterbo
11-07-18 Michala og Zippo videre til 6-års finalen i Falsterbo
02-10-17 Landstævne triumf for Michael Søgaard
16-04-11 Gensyn med Per Sandgaard i Parken


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider