Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Vitalis kåret i Dansk Varmblod

Den 11-årige KWPN-hingst Vitalis er blevet kåret i Dansk Varmblod, efter en særlig besigtigelse i den forgangne uge af Dansk Varmblods avlsledelse's hos Paul Schokemöhle på hans avlsstation i Mühlen i Tyskland

 

Vitalis er kåret i DV

Den 11-årige KWPN-hingst Vitalis (e. Vivaldi / D-day) er i den forgangne uge blevet kåret i Dansk varmblod ved et special-arrangement hos tyske Paul Schokemöhle på hans avlsstation i Mühlen i Tyskland. Vitalis ejes som bekendt af HP Horses ved danske Lone Bøgh Henriksen og tyske Paul Schokemöhle i fællesskab, som efterhånden er langvarige forretningspartnere.

 

Ved samme specialarrangement i Tyskland godkendte Dansk varmblod også Totilas sønnen Total Hope, som Lone Bøgh Henriksen også netop har erhvervet halvdelen af fra Paul Schokemöhle (se her).

 

 

Udenlandske top hingstes stilgængelighed for danske hoppeejere

For Lone Bøgh Henriksen er målet med kåringen af hingstene i DV, at øge interessen for hendes hingste hos de danske hoppeejere, og gøre hingstene letetre tilgængelige.

 

Samtidig imødekommer det også en målsætning for DV, nemlig at sikre at betydningsfulde udenlandske hingste kåres i forbundet. Dette var bl.a. en af konklusionerne fra den tidligere store medlemsundersøgelse som Dansk varmblod har gennemført, og hvoraf det fremgik, at medlemmerne havde et ønske om at avlsledelsen i højere grad ville benytte reglen om færdigkåring af betydningsfulde, udenlandske hingste i disses hjemland.

 

Dette er nu sket med Vitalis, som hermed nu er færdigkåret i Dansk Varmblod via den seneste besigtigelse i Tyskland.

 

Vitalis - kåringsbeskrivelse

Vitalis fik ved lejligheden følgende kåringsbeskrivelse i DV:

 

Storrammet hingst af særdeles god type. Udtryksfuldt hoved. Trang forening. Middellang, velrejst og velansat hals. Middellang skulder. Lang, velmarkeret manke. Smidig overlinie. Velformet, passende langt, muskuløst kryds med god lårmuskulatur. Lemmerne passende føre, tørre og velstillede. Bevægelsen smidig og rummelig i alle tre gangarter.

 

Stangmål: 171 cm. Kåringskarakterer: 8-8-8-8,5 8-8 8-9-8,5 8,5

 

Billede

 

Den 11-årige KWPN-hingst Vitalis er nu kåret i Dansk Varmblod, efter en særlig besigtigelse i den forgangne uge af Dansk Varmblods avlsledelse's hos Paul Schokemöhle på hans stutteri i Tyskland. her ses Vitalis med Schokemöhle's egen cheftræner Isabel Bache i sadlen


Tilføjet d. 24-03-2018 kl. 11:20 af i kategorien Avl.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)





Seneste relaterede nyheder
24-10-18 Helgstrand og Schockemöhle indleder samarbejde
13-07-18 Sejr til Total Hope i 6-års finalen
23-03-18 HP køber hingst efter Totilas og Weihegold
27-02-17 Vitalis har stor succes i Norge
18-02-17 Marieke van der Putten starter egen virksomhed
05-02-11 Matthias Alexander Rath fremviser Totilas
27-12-10 Schockemöhle køber hingstestation
25-11-10 To nye hingste til Katrinelund
29-10-10 Totilas; fremtiden og en aldrig glemt fortid


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider