Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Dansk opdræt sejrer i 4-års klassen i Falsterbo

Det blev til dansk sejr i dagens kvalifikationsklasse for 4-års heste ved Falsterbo Horse Show, hvor Jacob Nørby Sørensen sejrede i 4-års championatet med den danskopdrættede hingst Dortheasmindes Rockey, der er kåret i Svensk Varmblod

 

Næsten så dansk som det kunne være

Sejren i dagens 4-års kvalifikationsklasse blev næsten så dansk som det kunne blive, uden at den starts opstillede ekvipage red under dansk flag.

 

Sejr til Dortheasmindes Rocky

Sejren gik til den danskopdrættede og kårede hingst Dortheasmindes Rocky (e. Blue Hors Rockefeller / Sam-sam, der i foråret blev kåret i Svensk Varmblod med flotte karakterer.

 

 

Hingsten er opdrættet af Vera og Bent Holm på Stutteri Dorthesminde i Tørring, og blev solgt på auktion til den danske avler Patricia Florin og Bjarke Lausten, der er bosiddende og driver Hingstestationen Gunnerlunda.i Sverige.

 

Jacob Nørby Sørensen Dortheasmindes Rockey Ekvipagen vandt kvalifikationen med 82,6 % med bl.a. 9 i for trav 8,5 i galop og for overordnet indtryk.

 

Mere dansk islæt

Andenpladsen i klassen gik til Rétina (e. Skovens Rafael / Quarterback) med Jeanna Högberg i sadlen, der blev bedømt til 81,7 %, og også af velkendt dansk afstamning, ligesom også dagens 3'er havde til indkøbt dansk islæt i sig.

 

Tredjepladsen gik til hingsten Demand (Ampere / Don Schufro) med Yvonne Österholm i sadlen og deres præstation blev bedømt til 81,400 %.

 

Se de samlede resultater fra klassen her

 

Billede

 


Tilføjet d. 12-07-2018 kl. 13:20 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
16-07-18 Dansk nedtur i Nations Cup
16-07-18 Dansk nedtur i 7-års finalen
13-07-18 Sejr til Total Hope i 6-års finalen
13-07-18 Top opgør i 5-års finalen
12-07-18 Dobbelt dansk sejr i 7-års
11-07-18 Michala og Zippo videre til 6-års finalen i Falsterbo


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider